Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: LibreOffice
Wikipedia: LibreOffice

Gambaran

LibreOffice – lunak populer karo pesawat saka macem-macem Suites kantor. Piranti lunak kalebu: teks lan tabular editors, master presentations, vektor grafis editor, rumus editor lan modul saka database manajemen. LibreOffice ndhukung format saka Microsoft Office lan Suites kantor kanggo nyediakake saka nyaman karya. Piranti lunak uga ngijini kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake macem-macem tambahan. LibreOffice wis intuisi lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Setel saka macem-macem Suites kantor
  • Ndhukung format saka Microsoft Office
  • Tambahan support
LibreOffice

LibreOffice

Versi:
6.4.5
Arsitektur:
Basa:
English

Ngundhuh LibreOffice

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing LibreOffice

LibreOffice software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: