Blender

Versi:
2.79
Basa:
English

Ngundhuh Blender

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Blender
Wikipedia: Blender

Gambaran

Blender – lunak digarap grafis 3D. Piranti lunak klebu pesawat gedhe pribadi kanggo nggawe 3D modeling, animasi, Rendering, video Processing etc Blender ngandhut game engine, kang bisa nggawe game 3D karo efek nyata lan rincian. Piranti lunak nggunakake programming language Python kanggo nggawe alat lan Stamping, sistem logika ing game lan automation tugas. Majeng fitur saka Blender sing dipun ginakaken dening nyambungake saka tambahan digawe dening penulis saka piranti lunak utawa dikembangaké dening kedhaftar.

Fitur utama:

  • Wide kemungkinan saka karya karo grafis 3D
  • Dhukungan kanggo nomer akeh format file
  • Editing video
  • Nggawe game 3D
  • Kemampuan kanggo nyambungake tambahan

Komentar ing Blender

Blender software sing gegandhengan

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Perangkat lunak kompak iki nggawe gambar, ndhukung format gambar populer lan nduweni editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, Nederlands
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo nggawe gambar kanthi editor sing dibangun lan intuisi antarmuka.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo dicithak lan digambar lan nduweni fitur intuisi lan akeh alat seni.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka editor grafis kanggo gambar digital sing ngemot set alat lukisan kanthi setelan fleksibel.
Ngundhuh
Nyoba
English, 日本語
Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo nyegat Paket jaringan. Uga lunak nduweni fungsi paket nyaring lan ndhukung Jupuk paket remot.
Ngundhuh
Gratis
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: