Blender

Versi:
2.79
Basa:
English

Ngundhuh Blender

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Blender
Wikipedia: Blender

Gambaran

Blender – lunak digarap grafis 3D. Piranti lunak klebu pesawat gedhe pribadi kanggo nggawe 3D modeling, animasi, Rendering, video Processing etc Blender ngandhut game engine, kang bisa nggawe game 3D karo efek nyata lan rincian. Piranti lunak nggunakake programming language Python kanggo nggawe alat lan Stamping, sistem logika ing game lan automation tugas. Majeng fitur saka Blender sing dipun ginakaken dening nyambungake saka tambahan digawe dening penulis saka piranti lunak utawa dikembangaké dening kedhaftar.

Fitur utama:

  • Wide kemungkinan saka karya karo grafis 3D
  • Dhukungan kanggo nomer akeh format file
  • Editing video
  • Nggawe game 3D
  • Kemampuan kanggo nyambungake tambahan

Komentar ing Blender

Blender software sing gegandhengan

Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nglindhungi informasi marang njaba. Software njamin pangayoman data dipercaya dening nggunakake enkripsi kalkulus kuat.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo nambah kacepetan transmisi data ing antarane komputer lan server game. Program ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing macem-macem game populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nganyari pembalap sing ilang utawa sing ora kuwat kanggo instalasi hardware sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka pangatur sandhi kanggo nyimpen data panganggo rahasia kanthi aman ing panyimpenan enkripsi.
Ngundhuh
Nyoba
English
Software ngowahi teks lan file Graphic kanggo format PDF dening nggunakake digawé sacara mandhiri virtual printer.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyelarasake data antarane piranti HTC lan komputer. Nanging ndhukung nganyari otomatis saka pembalap piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: