Blender

Versi:
2.79
Basa:
English

Ngundhuh Blender

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Blender
Wikipedia: Blender

Gambaran

Blender – lunak digarap grafis 3D. Piranti lunak klebu pesawat gedhe pribadi kanggo nggawe 3D modeling, animasi, Rendering, video Processing etc Blender ngandhut game engine, kang bisa nggawe game 3D karo efek nyata lan rincian. Piranti lunak nggunakake programming language Python kanggo nggawe alat lan Stamping, sistem logika ing game lan automation tugas. Majeng fitur saka Blender sing dipun ginakaken dening nyambungake saka tambahan digawe dening penulis saka piranti lunak utawa dikembangaké dening kedhaftar.

Fitur utama:

  • Wide kemungkinan saka karya karo grafis 3D
  • Dhukungan kanggo nomer akeh format file
  • Editing video
  • Nggawe game 3D
  • Kemampuan kanggo nyambungake tambahan

Komentar ing Blender

Blender software sing gegandhengan

A editor kuat kanggo gambaran 3D lan nggawe isi digital. Piranti lunak wis pribadi kanggo modeling obyek arsitektur saka wujud.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo modeling saka interior ing grafis 3D. Piranti lunak nampilake desain rinci komponen beda saka bangunan lan fasilitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo desain lan ngatur piranti elektronik. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe Circuit ing editor Graphic lan tumindak uji.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak kanggo modeling obyek ing nggambarake 3D. Pengguna nduweni kesempatan kanggo nggawe unsur beda kanggo proyèk dhewe.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo ngatur pitunjuk mouse liwat webcam sing nlacak gerakan kepala sing ngijini sampeyan kanggo mindhah kursor menyang area sing dikarepake ing layar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
Iku njamin lan anonim lan aman Tetep ing internet. Software migunakake maya panyimpenan dhewe kanggo encrypt pitakonan internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: