WindowsCD & DVD & USB driveBurn CD & DVDAshampoo Burning Studio FREE
Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Ashampoo Burning Studio FREE – lunak fungsi kanggo bisa karo CD, DVD lan Blu-Ray cd. Ashampoo Burning Studio FREE ngandhut pribadi kanggo nggawé utawa nyalin data ing cd lan mbisakake kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngrekam utawa Ngonversi musik, film ngrekam lan nggawé utawa nyiyapake CD isine print. Ashampoo Burning Studio FREE mbisakake kanggo file serep lan nindakake Recovery data. Lunak duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Bisa karo CD, DVD lan Blu-Ray cd
  • Nggawe cd karo musik lan film
  • Gawe serep lan mulihake data
  • Antarmuka prasaja lan intuisi
Ashampoo Burning Studio FREE

Ashampoo Burning Studio FREE

Versi:
1.21.3
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Ashampoo Burning Studio FREE

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Ashampoo Burning Studio FREE

Ashampoo Burning Studio FREE software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: