Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Nox App Player

Gambaran

Nox App Player – emulator kuat kanggo sistem operasi Android. Perangkat lunak kasebut ditondoi dening produktivitas dhuwur, anané paramèter kontrol tambahan lan sakumpulan alat sing dibangun. Nox App Player ngidini sampeyan ngundhuh aplikasi, game lan konten liyane saka Google Play utawa ngundhuh file apk saka komputer. Piranti lunak ndhukung input saka keyboard, mouse, gamepad lan pengontrol game liyane. Nox App Player ngandhut multi-sistem sing ngijini sampeyan kanggo mbukak sawetara game ing emulator siji lan nyambungake menyang multiplayer lokal.

Fitur utama:

  • Prodhuksi dhuwur
  • Dhukungan saka input saka maneka warna pangontrol
  • Ngundhuh konten saka Google Play
  • Multitasking
Nox App Player

Nox App Player

Versi:
6.6.0.5
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh Nox App Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Nox App Player

Nox App Player software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: