Nox App Player

Nox App Player

Versi:
6.2.8.1
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Ngundhuh Nox App Player

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Nox App Player

Gambaran

Nox App Player – emulator kuat kanggo sistem operasi Android. Perangkat lunak kasebut ditondoi dening produktivitas dhuwur, anané paramèter kontrol tambahan lan sakumpulan alat sing dibangun. Nox App Player ngidini sampeyan ngundhuh aplikasi, game lan konten liyane saka Google Play utawa ngundhuh file apk saka komputer. Piranti lunak ndhukung input saka keyboard, mouse, gamepad lan pengontrol game liyane. Nox App Player ngandhut multi-sistem sing ngijini sampeyan kanggo mbukak sawetara game ing emulator siji lan nyambungake menyang multiplayer lokal.

Fitur utama:

  • Prodhuksi dhuwur
  • Dhukungan saka input saka maneka warna pangontrol
  • Ngundhuh konten saka Google Play
  • Multitasking

Komentar ing Nox App Player

Nox App Player software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Platform lengkap kanggo virtualisasi sistem operasi beda. Perangkat lunak kasebut nyedhiyakake alat kanggo ngatur mesin virtual kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak dirancang kanggo nggawe tayangan swara ing tingkat profesional nggunakake musik, animasi 3D lan macem-macem efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki pangurus direktori karo fungsi sing migunani kanggo ngatur file, lan uga kanggo dhaptar lan print folder utawa isi direktori.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Editor music sakabehane nilai musik karo fungsi sudhut. Piranti lunak menehi daya utawa download saka macem-macem gaya saka unsur musik karo sistem tlusur linuwih.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.
Ngundhuh
Gratis
English
A pesawat saka codecs lan decoders kanggo puter maneh mayoritas format audio lan file video ing sembarang pemain media.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang nggunakake piranti lunak mundhak kesempatan saka webcam sak komunikasi ing chats video beda utawa utusan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Español...
Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: