MemTest

MemTest

Versi:
6.1
Basa:
English

Ngundhuh MemTest

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MemTest

Gambaran

MemTest – sarana kanggo nguji kinerja RAM. Software njamin RAM saged ngrekam lan maca data, sing ngidini ndheteksi malfungsi utawa panyimpangan liyane ing operasi memori. MemTest nawakake sampeyan kanggo nemtokake ukuran RAM sing dibutuhake kanggo mindai lan nglakoni proses testing, sing mbutuhake wektu sing dawa kanggo verifikasi jero. Yen kesalahan dideteksi, MemTest bakal mandheg lan laporan masalah kasebut. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo mungkasi test ing sembarang wektu, nanging akurasi asil gumantung ing wektu mindai memori. MemTest nduweni antarmuka sing intuitif sing gampang banget pangguna, malah kanggo pangguna sing ora berpengalaman.

Fitur utama:

  • Tes RAM test
  • Deteksi kesalahan
  • Kemampuan kanggo nemtokake ukuran sing bener kanggo mriksa
  • Kanggo mungkasi test ing sembarang wektu

Komentar ing MemTest

MemTest software sing gegandhengan

Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo defragment file lan folder individu tanpa perlu defragment kabeh harddisk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Utawa iki dirancang kanggo ngilangi instal produk antivirus eScan saka sistem kasebut. Piranti lunak mbusak kabeh jejak antivirus kayata file residual lan entri registri.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Iki minangka sarana migunani kanggo ngatasi masalah sing bisa kedade nalika sampeyan instal program antivirus lan produk keamanan saka sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ndeleng data bab codecs lan saringan saka macem-macem jinis. Piranti lunak nganalisa sistem kanggo ngarsane codecs kuna lan nyedhiyakake download versi paling anyar kanggo nganyari sing.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka editor teks cilik sing ndhukung font ANSI lan ASCII kanggo ndeleng lan ngedit file NFO, DIZ lan TXT.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: