WinToFlash

WinToFlash

Produk:
Versi:
1.13.0000
Basa:
English, Français, Español, 中文...

Ngundhuh WinToFlash

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinToFlash

Gambaran

WinToFlash – lunak kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. WinToFlash ngijini sampeyan kanggo ngirim file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo nginstal aplikasi utawa sistem operasi ing komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggunakake mode master kanggo proses karya simplified utawa mode majeng karo fitur tambahan kanggo liyane kedhaftar majeng. WinToFlash ngandhut modul khusus kang menehi pangayoman saka virus kang mblokir sistem operasi lan maneka warna layanan curiga. WinToFlash wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Nggawe pelaku usaha bootable
  • Dhukungan kanggo macem-macem format gambar
  • Mode operasi beda
  • Modul kanggo nglindhungi saka layanan curiga

Komentar ing WinToFlash

WinToFlash software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Gampang nggunakake piranti lunak wis dirancang kanggo mbukak lan njaga komputer liwat jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
The multifungsi lunak karo dhukungan saka teknologi modern, kang dirancang kanggo ndjogo video liwat barang tartamtu utawa wilayah.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka klien email kanggo ngatur akun akeh, sing gegayutan karo layanan email utama lan dilengkapi karo fitur sing bermanfaat.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ngontrol lan proses informasi GPS. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngijini sampeyan kanggo ijolan data karo aplikasi liyane utawa piranti.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo maca buku Sedulur ing komputer. Piranti lunak wis fungsi perlu kanggo ngatur perpustakaan elektronik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka alat sing gampang digunakake kanggo mindhai piranti lunak sing diinstal ing komputer lan menehi informasi babagan nganyari anyar.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngrekam video saka layar komputer lan uga menehi komentar tumindak nalika rekaman amarga webcam utawa mikrofon sing disambungake.
Ngundhuh
Demo
English
The audio pamuter sing ndhukung format audio populer, wis pesawat saka efek swara, dibangun ing audio converter lan tags editor.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: