MyChat MyChat

Ngundhuh Ngundhuh MyChat

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

MyChat – chatting banget kanggo komunikasi ing jaringan perusahaan lan internet. Piranti lunak menehi olahpesen teks trep, exchange file, format teks, Bulletin Boards nggawe, etc. MyChat mbisakake kanggo nyetel server dhewe kanggo configurate sistem hak lan ngoptimalake chatting kanggo kabutuhan pribadi. Software ngijini sampeyan kanggo nindakake panggilan audio lan video kualitas. MyChat migunakake jinis ndhelik sambungan kang njamin keamanan dipercaya. Piranti lunak wis antarmuka pamikiran-metu lan nganggo sumber tithik sistem.

Fitur utama ing:

  • Bisa ing jaringan saka werna-werna kerumitan
  • audio lan video telpon
  • Optimization saka chatting
  • buku kontak trep
  • tingkat dhuwur saka keamanan ing

Komentar tumrap MyChat:


MyChat Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat   Webcams  

Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game   Chat  

Piranti lunak universal wis fokus ing pemain game jaringan. Software ngijini sampeyan kanggo ngobrol langsung ing game, dijupuk video lan pirembagan ing chatting swara.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Chat  

Populer lan gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo ijolan massanges teks. Uga ndhukung telpon swara lan video.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch, Português...

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Jupuk Layar  

Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Trep tegese kanggo mulihake kaleresan dibusak utawa ilang file. Piranti lunak ndhukung spektrum sudhut komponen sistem beda kanggo Recovery data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pembangunan  

Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: