Bandizip

Bandizip

Versi:
6.22
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Ngundhuh Bandizip

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: File kompresi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Bandizip

Gambaran

Bandizip – arsip banget sing migunakake algoritma kompresi populer lan nduweni kecepatan arsip tinggi. Piranti lunak mbatalake paling jinis arsip sing diduweni lan bisa nggawe ekstensi ZIP, 7Z, TAR, ZIPX lan EXE sadurunge nyetel tingkat komprèsi lan ukuran volume. Bandizip ngidini sampeyan nambah, mbusak, ngganti jeneng utawa mriksa file arsip kanggo kasalahan. Perangkat lunak kasebut dilengkapi karo fitur telusuran sing nyaring file arsip miturut kata kunci lan nampilake dhaptar file mawa jeneng mung. Bandizip nggunakake teknologi enkripsi khusus kanggo nglindhungi data saka wong njaba. Uga, Bandizip berinteraksi karo menu Windows Explorer, ndhukung kompresi file gedhe lan ngidini sampeyan nambah komentar menyang arsip.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo format arsip populer
  • Kompresi ing arsip multi-volume kanthi tembung sandhi
  • Kompresi cepet kanthi sawetara thread
  • Temokake file ing arsip
  • Priksa integritas file

Komentar ing Bandizip

Bandizip software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Browser web saka pangembang Cina terkenal Baidu. Piranti lunak nduwe fitur sing migunani kanggo tetep nyaman ing jaringan global.
Ngundhuh
Gratis
English, Português, ไทย
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak karo pesawat saka fitur linuwih bisa karo scaner. Piranti lunak nggunakake macem-macem saringan lan kolom kanggo entuk produktivitas ageng.
Ngundhuh
Demo
English, Українська, Français...
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Perangkat lunak antivirus iki njaga komputer ing wektu nyata nglawan serangan saka macem-macem jinis malware, eksploitasi, lan ancaman saka internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: