Dolphin

Dolphin

Versi:
5
Basa:
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Ngundhuh Dolphin

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake DirectX kanggo mlaku kanthi bener
Sistem operasi: Windows
Babagan: Game emulator
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Dolphin
Wikipedia: Dolphin

Gambaran

Lumba – lumba perangkat lunak kanggo playback jumlah gedhe saka game saka game konsol GameCube lan Wii. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo playback game ing HD lan ngurangi gambar cetho. Nggunakake dibangun ing modul, Dolphin mbenakake kualitas tekstur grafis komputer 3D nyimpen detail gambar. Perangkat lunak ngijini sampeyan kanggo ngatur keyboard komputer ing game kabutuhan lan nggunakake beda pengontrol game. Perangkat lunak wis antarmuka sing prasaja lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Playback game GameCube lan Wii ing komputer
  • Support kanggo online game
  • Apik kualitas gambar
  • Support kanggo macem-macem pengontrol game

Komentar ing Dolphin

Dolphin software sing gegandhengan

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Español
Piranti lunak kanggo ngundhuh lan nganyari produk saka Adobe. Uga lunak nampilake informasi rinci bab aplikasi kasedhiya kanggo download.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngresiki iPhone lan iPad saka file sauntara, cache aplikasi, cookie, file duplikat, nelpon Sajarah lan data rasah liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言
Gampang nggunakake piranti lunak wis dirancang kanggo mbukak lan njaga komputer liwat jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak keamanan multi tingkat kanggo nglindhungi komputer utawa server marang ancaman jaringan lan aplikasi ora aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka solusi antivirus lengkap kanggo pangayoman maksimum, dikembangake dening perusahaan sing misuwur ing bidang keamanan informasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: