OnTopReplica

Versi:
3.5.1
Basa:
English, Español, Deutsch, Italiano...

Ngundhuh OnTopReplica

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake .NET Framework kanggo mlaku kanthi bener
OnTopReplica
Sistem operasi: Windows
Babagan: Desktop
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: OnTopReplica

Gambaran

OnTopReplica – lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Piranti lunak gedhe kanggo nonton film lan siaran online sak urutane critane game, Komunikasi simultaneous ing macem-macem jaringan sosial lan chats video, etc. OnTopReplica mbisakake kanggo mindhah jendhela ing wilayah perlu saka layar tampilan lan ndhelikake wates jendhela. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti setelan saka ukuran window lan transparan. OnTopReplica uga ngandhut fitur khusus sing mbisakake kanggo ngatur aplikasi sing salinan jendhela tanpa perlu kanggo ngalih menyang jendhela asli.

Fitur utama:

  • Nggawe salinan sembarang wilayah saka jendhela
  • Ngalih saka jendhela
  • Customizes ukuran window lan transparan

Komentar ing OnTopReplica

OnTopReplica software sing gegandhengan

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka menu Mulai portabel banget sing ngamot file, folder, aplikasi lan nggawe hierarki dhewe kanggo gampang.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka menu Start klasik ing gaya Windows XP, sing bisa dipasang ing taskbar. Piranti lunak mbisakake akses cepet menyang macem-macem elemen sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak astronomi sing nyedhiyakake informasi rinci babagan macem-macem tahapan Bulan ing taun sing dipilih, sasi lan dina.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo ndeleng siaran video liwat internet. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran dhewe kanggo nransfer video ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Klien sing gadhake popularitas kanggo komunikasi ing obrolan. Perangkat lunak kasebut nduweni fitur sing digunakake ing jaringan sosial.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: