OnTopReplica OnTopReplica

Iki lunak dibutuhake .NET Framework kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh OnTopReplica

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

OnTopReplica – lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Piranti lunak gedhe kanggo nonton film lan siaran online sak urutane critane game, Komunikasi simultaneous ing macem-macem jaringan sosial lan chats video, etc. OnTopReplica mbisakake kanggo mindhah jendhela ing wilayah perlu saka layar tampilan lan ndhelikake wates jendhela. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti setelan saka ukuran window lan transparan. OnTopReplica uga ngandhut fitur khusus sing mbisakake kanggo ngatur aplikasi sing salinan jendhela tanpa perlu kanggo ngalih menyang jendhela asli.

Fitur utama ing:

  • Nggawe salinan sembarang wilayah saka jendhela
  • Ngalih saka jendhela
  • Customizes ukuran window lan transparan

Komentar tumrap OnTopReplica:


OnTopReplica Lunak related:


Desktop  

Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Deutsch

Desktop  

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Desktop  

Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Desktop  

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

nglumpukake  

Software nganakake pikirane lan gagasan dhewe ing wangun struktur wit karo mekanisme trep Manajemen tugas.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ekstensi   PDF  

piranti lunak kanggo bisa karo dokumen format PDF. Piranti lunak wis pesawat perlu pribadi kanggo ndeleng, print lan annotate file PDF.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders  

A alat populer kanggo nuduhake file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan download nggunakake sistem ratings.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.

Ngundhuh
Gratis
English

Foto  

Editor Graphic karo pesawat saka sudhut functionalities. Piranti lunak ndhukung karya karo proyèk prasaja utawa Komplek lan mbisakake kanggo nyimpen ing macem-macem format.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Audio editor  

Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Video dinggo ngowahi  

A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: