OnTopReplica OnTopReplica

Iki lunak dibutuhake .NET Framework kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh OnTopReplica

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

OnTopReplica – lunak kanggo ndandani windows milih ing ndhuwur jendhela liyane. Piranti lunak gedhe kanggo nonton film lan siaran online sak urutane critane game, Komunikasi simultaneous ing macem-macem jaringan sosial lan chats video, etc. OnTopReplica mbisakake kanggo mindhah jendhela ing wilayah perlu saka layar tampilan lan ndhelikake wates jendhela. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti setelan saka ukuran window lan transparan. OnTopReplica uga ngandhut fitur khusus sing mbisakake kanggo ngatur aplikasi sing salinan jendhela tanpa perlu kanggo ngalih menyang jendhela asli.

Fitur utama ing:

  • Nggawe salinan sembarang wilayah saka jendhela
  • Ngalih saka jendhela
  • Customizes ukuran window lan transparan

Komentar tumrap OnTopReplica:


OnTopReplica Lunak related:


Desktop  

piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse karo bunder colored, wilayah watara pointer ing latar mburi peteng lan nggambar karo kursor ing layar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Deutsch

Desktop   Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Piranti lunak kanggo desain klasik saka menu Windows. Uga lunak ndhukung nomer akeh pribadi tambahan kanggo nguatake menu.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Desktop  

piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Desktop  

Piranti lunak kanggo ngatur lambang desktop dening kelompokan mau ing macem-macem kategori. Piranti lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan pemblokiran karo lambang kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Liyane  

Alat kanggo mati otomatis. Piranti lunak mbisakake kanggo ngalih komputer menyang mode beda lan mati ing jadwal a.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский, فارسی, Magyar...

Desktop  

Pesawat saka widget migunani lan informers kanggo desktop. Antawisipun instruments ana tanggalan, panjadwal, wong sing lapur saka sistem kinerja lan liyane.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Desktop  

Akses cepet lan trep kanggo aplikasi utawa folder. Software ngijini sampeyan kanggo menakake nambah item menyang panel lan ngidini kanggo nggedhekake kesempatan dening nyambungake tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Piranti lunak kanggo ngawasi status komputer. Uga lunak ngandhut pribadi kanggo ngontrol lan nyetel paramèter saka komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Liyane  

Alat kanggo mbukak software ing lingkungan virtual sing kaisolasi. Piranti lunak ngalangi nyimpen data ing karya aplikasi mlaku ing sembarang panyimpenan informasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jupuk Layar  

Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Populer klien kanggo entuk dhuwit virtual. Piranti lunak nggunakake jaringan khusus kanggo transfer dhuwit aman lan enkripsi data.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan   Pembangunan  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: