PicPick

PicPick

Produk:
Versi:
5.0.4
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh PicPick

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PicPick
Wikipedia: PicPick

Gambaran

PicPick – lunak kanggo nggawe gambar ing macem-macem cara. Piranti lunak ndadekake gambar kabeh layar, jendela aktif utawa unsur-unsur, jendela kanthi nggulung lan uga area layar sing dipilih sing tetep utawa acak. PicPick ngandhut grafis grafis kanthi gawe kabeh fungsi sing perlu kanggo ngowahi lan nambah efek visual menyang gambar. Perangkat lunak kasebut nduweni alat tambahan kanggo nemtokake warna piksel ing kursor mouse, ngukur ukuran obyek, ningkatake area layar apa wae, milih elemen kanthi pensil sadurunge njupuk, dll. Uga PicPick ngidini sampeyan ngatur kustomisasi layar setelan, kualitas lan jinis file sing bakal disimpen kanthi gawan lan nyetel hotkeys.

Fitur utama:

  • Cara sing beda kanggo nggawe gambar
  • Editor foto sing dibangun ing
  • Setelan piranti lunak luwih lanjut
  • Dhukungan kanggo sawetara monitor
  • Nyetel tombol panas

Komentar ing PicPick

PicPick software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kompak kanggo dijupuk video lan gambar saka layar. Piranti lunak ngidini kanggo nyimpen file video ing format AVI lan dijupuk gambar saka layar wutuh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo nggawe gambar kanthi editor sing dibangun lan intuisi antarmuka.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak nggawe gambar, dilengkapi karo alat sing gampang digunakake kanggo nambah cathetan menyang gambar utawa gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak nelukaké video saka layar lan counts fps ing. Uga piranti lunak iki uga digunakake déning tukang game profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
Perangkat lunak kompak iki nggawe gambar, ndhukung format gambar populer lan nduweni editor grafis sing dibangun ing.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch, Nederlands
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep utawa mulihake data, ndandani kasalahan sistem lan mbusak data pribadhi saka iPhone, iPad utawa iPod.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English
Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus iki nduweni database modern tandha virus lan teknologi proaktif kanggo njaga komputer marang ancaman lokal lan jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: