Sistem operasi: Windows
Babagan: Gambar
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: PicPick
Wikipedia: PicPick

Gambaran

PicPick – lunak kanggo nggawe gambar ing macem-macem cara. Piranti lunak ndadekake gambar kabeh layar, jendela aktif utawa unsur-unsur, jendela kanthi nggulung lan uga area layar sing dipilih sing tetep utawa acak. PicPick ngandhut grafis grafis kanthi gawe kabeh fungsi sing perlu kanggo ngowahi lan nambah efek visual menyang gambar. Perangkat lunak kasebut nduweni alat tambahan kanggo nemtokake warna piksel ing kursor mouse, ngukur ukuran obyek, ningkatake area layar apa wae, milih elemen kanthi pensil sadurunge njupuk, dll. Uga PicPick ngidini sampeyan ngatur kustomisasi layar setelan, kualitas lan jinis file sing bakal disimpen kanthi gawan lan nyetel hotkeys.

Fitur utama:

  • Cara sing beda kanggo nggawe gambar
  • Editor foto sing dibangun ing
  • Setelan piranti lunak luwih lanjut
  • Dhukungan kanggo sawetara monitor
  • Nyetel tombol panas
PicPick

PicPick

Produk:
Versi:
5.0.7
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh PicPick

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing PicPick

PicPick software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: