Sleipnir Sleipnir

Ngundhuh Ngundhuh Sleipnir

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Sleipnir – browser Japanese karo loading cepet saka web-kaca. Software ndhukung panel search in macem-macem sumber, zoom kaca, kelompokan tab, autocompletion sandhi, kontrol sadurunge nyeret mouse, etc. Sleipnir menehi pangayoman antivirus sak download file lan filtrasi saka kaca kanggo isi curiga. Piranti lunak ngandhut akeh pribadi kanggo konfigurasi fleksibel saka fungsi browser kanggo kabutuhan pribadi. Sleipnir uga bisa kanggo nggedhekake kesempatan dhewe kanthi nyambungake plagins lan Tulisan tartamtu.

Fitur utama ing:

  • Manajemen tab Advanced
  • dipercaya pangayoman ing internet
  • Nambahake saka nlusur lapangan ing macem-macem sumber
  • setelan
  • Sambungan saka plagins

Komentar tumrap Sleipnir:


Sleipnir Lunak related:


Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

Cepet lan populer browser trep Tetep online. Piranti lunak ndhukung teknologi modern lan nduweni fungsi migunani.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Salah browser anjog sing ndhukung teknologi web Newest. Piranti lunak ngandhut akeh fitur kanggo paling nyaman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser free lan cepet kanggo njamin Tetep nyaman ing internet. Software interaksi karo kabeh layanan web saka perusahaan Google.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.

Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt

Web browser  

browser ngarahke ing Tambah kacepetan lan operasi stabil ing internet. Piranti lunak kompatibel karo paling setelan lan ekstensi saka Firefox.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

browser dibangun kanggo aman lan anonim Tetep ing internet. Piranti lunak iku bisa kanggo encrypt lalu lintas mlebu lan metu.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Salah siji saka browser paling cepet karo engine kuat. Piranti lunak ngandhut fitur khusus kanggo anonim lan aman Tetep ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Web browser  

The browser cepet wis fokus ing keamanan lan privasi pangguna. Software pamblokiran situs angkoro, spyware lan ngijini sampeyan kanggo nyambung ekstensi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Optimization sistem  

Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pamuter media  

Ing multimedia pamuter karo sawetara saka sudhut migunani pribadi. Piranti lunak ndhukung puter maneh file media ala, setelan lengkap subtitles lan konfigurasi saka file video.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: