Speedfan Speedfan

Ngundhuh Ngundhuh Speedfan

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Speedfan – sarana migunani kanggo ngawasi voltase, kacepetan rotasi ngadhemke lan Suhu saka komputer. Fitur utama piranti lunak kanggo aturan kacepetan saka rotasi ing ngadhemke gumantung ing Suhu pamilike, sing mbisakake kanggo ngurangi konsumsi energi lan swara ing latar mburi. Speedfan ngidini lan imbuhan otomatis frekuensi prosesor bus internal lan PCI bis. Piranti lunak uga menehi kemampuan kanggo nampilake grafis saka owah-owahan suhu, voltase lan kacepetan penggemar setelan lan ngrekam paramèter kanggo file log.

Fitur utama ing:

  • Ngawasi sistem
  • Kemampuan kanggo nyetel kacepetan rotasi coolers
  • Kemampuan kanggo ngrekam paramèter sistem

Komentar tumrap Speedfan:


Speedfan Lunak related:


Testing  

Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Testing   Jaringan  

Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.

Ngundhuh
Gratis
English

Testing  

Alat Handy kanggo ngatur lan ngawasi kartu grafis saka macem-macem gawe. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel sawetara setelan lan nggawe nyepetake grafis komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing  

Piranti lunak nemtokake data teknis saka unsur constituent komputer. Sarana ndhukung karya karo akeh jinis komponen gabungan.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文

Testing  

Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.

Ngundhuh
Gratis
English

Desktop  

Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing  

Alat kanggo njupuk informasi rinci babagan sistem operasi. Piranti lunak nampilake karakteristik hardware diinstal.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Testing   Internet  

Manager lalu lintas internet. Uga lunak ngijini kanggo nyetel kacepetan transfer data lan alat sambungan internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Testing  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mriksa komputer. Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan masalah kinerja sing nimbulaké malfunction komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Web browser  

Cepet browser karo pesawat gedhe kemungkinan. Software ngijini sampeyan kanggo mblokir iklan, pop-ups lan mbusak file sauntara.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat  

Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Ekstensi  

piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Piranti lunak wis dirancang kanggo matesi akses saka anak kanggo situs mbebayani lan ngumpulake data statistik ing aktivitas sing ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: