Yahoo! Messenger Yahoo! Messenger

Ngundhuh Ngundhuh Yahoo! Messenger

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Yahoo! Messenger – lunak kanggo komunikasi teks, swara lan video ing internet. Software ngijini duwe dialog pribadi, komunikasi ing grup chatting, ijolan gambar kualitas utawa file animasi, nggawe videoconferences, kaya photos, etc. Yahoo! Messenger nglindhungi data pribadi lan obrolan dening liya saka enkripsi data lan Watesan spam. Piranti lunak iku bisa kanggo nggawe telpon lan ngirim SMS kanggo telpon seluler ing negara. Yahoo! Messenger ndhukung sambungan saka Plugins external lan modul kanggo ngluwihi fungsi utusan.

Fitur utama ing:

  • telpon swara lan video
  • grup chatting
  • Videoconferences
  • Bali saka pesen dikirim
  • Sambungan saka Plugins external
  • konfigurasi Interface

Komentar tumrap Yahoo! Messenger:


Yahoo! Messenger Lunak related:


Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo nggawe swara lan telpon video kabeh ndonya. Program ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon menyang mobiles lan landlines.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Komunikasi swara   Webcams  

Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams   Komunikasi swara  

Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.

Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Chat  

Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Downloaders   Chat  

Klien free ijolan lan ngundhuh file. Piranti lunak mbisakake kanggo nelusuri lan download data saka macem-macem jaringan berkas-fungsi enggo bareng.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Alat kanggo nggedhekake kesempatan sak karya karo webcam. Program kalebu pesawat saka efek beda lan ngijini sampeyan kanggo nambah menyang chats video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Webcams  

Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 中文, 日本語, 文言

Web browser  

The browser populer saka Apple Inc. lunak wis anjog teknologi lan fitur kanggo operasi gampang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English

Pamuter media  

Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Español, 中文...

Pembangunan  

Lingkungan kanggo pangembangan lunak karo support kanggo program basa populer. Piranti lunak ngandhut pesawat saka fungsi migunani kanggo nggawe aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Chat  

Piranti lunak multifungsi karo support kanggo protokol populer kanggo ijolan pesen teks karo kanca-kanca lan pangguna liyane kabeh ndonya.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: