Yahoo! Messenger

Versi:
11.5.0.228
Basa:
English (United States), Bahasa Indonesia, Français (France), Español...

Ngundhuh Yahoo! Messenger

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Yahoo! Messenger
Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Yahoo! Messenger
Wikipedia: Yahoo! Messenger

Gambaran

Yahoo! Messenger – lunak kanggo komunikasi teks, swara lan video ing internet. Software ngijini duwe dialog pribadi, komunikasi ing grup chatting, ijolan gambar kualitas utawa file animasi, nggawe videoconferences, kaya photos, etc. Yahoo! Messenger nglindhungi data pribadi lan obrolan dening liya saka enkripsi data lan Watesan spam. Piranti lunak iku bisa kanggo nggawe telpon lan ngirim SMS kanggo telpon seluler ing negara. Yahoo! Messenger ndhukung sambungan saka Plugins external lan modul kanggo ngluwihi fungsi utusan.

Fitur utama:

  • telpon swara lan video
  • grup chatting
  • Videoconferences
  • Bali saka pesen dikirim
  • Sambungan saka Plugins external
  • konfigurasi Interface

Komentar ing Yahoo! Messenger

Yahoo! Messenger software sing gegandhengan

Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki dirancang kanggo komunikasi swara lan teks kanthi nyetel fitur-fitur khusus sing dituju kanggo ngapikake komunikasi sajrone proses game.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Piranti lunak kanggo ijolan pesen teks karo kedhaftar chatting liyane klien. Uga ndhukung kemampuan kanggo bebarengan nyambung menyang macem-macem jaringan kanggo olahpesen.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kuat kanggo komunikasi swara ing jaringan. Lunak nyedhiyakake transmisi swara kualitas tinggi lan asring digunakake ing antarane tukang game profesional.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo olahpesen cepet jaringan jabber. Piranti lunak mbisakake komunikasi ing Konferensi lan nyelarasake data ing antarane sawetara akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka basa pamrograman multilevel kanthi dhukungan kanggo perpustakaan standar gedhe lan modularitas lengkap kanggo ngembangake piranti lunak kanggo macem-macem tujuan.
Ngundhuh
Gratis
English
Kantor Suite bisa karo dokumen teks lan tabel. Nanging ndhukung nomer akeh format lan fungsi minangka alternatif kanggo Microsoft Office.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: