Adguard

Versi:
6.2.437.2171
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh Adguard

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Internet liyane
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Adguard

Gambaran

Adguard – lunak kanggo pamblokiran iklan lan pangayoman marang situs mbebayani. Piranti lunak dianggo karo macem-macem browser web, iklan èfèktif Watesan lan ancaman online liwat nganyari Kerep situs web mbebayani lan tukang ngapusi. Adguard kalebu modul kontrol Parental kanggo nemtokake apa situs aman kanggo anak kanggo ndeleng. Piranti lunak uga di bangun ing tambahan kanggo browser web sing ngidini sampeyan kanggo mblokir item ing mode manual, sambat ing situs iki utawa nambah menyang weton.

Fitur utama:

  • Pamblokiran macem-macem jinis iklan
  • Database nganyari Kerep
  • Modul kontrol Parental
  • Tabungan lalu lintas

Komentar ing Adguard

Adguard software sing gegandhengan

Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo nerjemahake pesen mlebu lan metu ing Skype. Software ndhukung layanan populer saka terjemahan karo akeh basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.
Ngundhuh
Gratis
Русский
Cookie Manager saka browser populer. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe dhaftar panjarwa cookie kanggo nyegah sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat banget dibangun kanggo ngatasi masalah saka wong wuta kanggo ngatur komputer lan tetep ing internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor audio karo pesawat gedhe fungsi dibangun kanggo ngowahi file audio ing tingkat sing tepat, ngrekam swara saka macem-macem sumber lan mbusak cacat rekaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: