Adguard Adguard

Ngundhuh Ngundhuh Adguard

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Adguard – lunak kanggo pamblokiran iklan lan pangayoman marang situs mbebayani. Piranti lunak dianggo karo macem-macem browser web, iklan èfèktif Watesan lan ancaman online liwat nganyari Kerep situs web mbebayani lan tukang ngapusi. Adguard kalebu modul kontrol Parental kanggo nemtokake apa situs aman kanggo anak kanggo ndeleng. Piranti lunak uga di bangun ing tambahan kanggo browser web sing ngidini sampeyan kanggo mblokir item ing mode manual, sambat ing situs iki utawa nambah menyang weton.

Fitur utama ing:

  • Pamblokiran macem-macem jinis iklan
  • Database nganyari Kerep
  • Modul kontrol Parental
  • Tabungan lalu lintas

Komentar tumrap Adguard:


Adguard Lunak related:


Antiviruses  

Cara trep kanggo golek lan mbusak data mbebayani. Antivirus ndeteksi ancaman paling lazim sistem lan nuduhake ing laporan rinci.

Ngundhuh
Gratis
English

Antiviruses  

The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Antiviruses  

piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.

Ngundhuh
Gratis
Русский

Antiviruses  

Alat kanggo ndeteksi lan mbusak virus utawa ancaman beda. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak beda jinis virus lan ndandani masalah pendaptaran ing sistem kasebut.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia

Antiviruses  

Salah manufaktur anjog saka piranti lunak antivirus. Piranti lunak nggunakake solusi inovatif paling anyar ing lapangan pangayoman marang virus beda lan ancaman jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Piranti lunak kanggo mbusak virus, Trojan lan spyware. Piranti lunak mindai ancaman sing tak sistem ing asil nggunakake jaringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Internet  

Gampang kanggo nggunakake generator tombol kanggo router jinis beda. Piranti lunak mbisakake decrypt sandi jaringan Wi-Fi nggunakake database tartamtu kanggo model tartamtu saka router.

Ngundhuh
Gratis
English

Downloaders  

Download manager free jinis beda file saka internet. Piranti lunak nggantosaken modul standar downloads lan nyedhiyakake speed download tambah.

Ngundhuh
Gratis
Українська, Русский, Беларуская

Internet  

Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

File  

Alat free download informasi beda menyang panyimpenan maya. Piranti lunak ndhukung sinkronisasi data lan ijol-ijolan trep file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Audio editor  

Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: