Vuze

Versi:
5.7.6
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh Vuze

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Java kanggo mlaku kanthi bener
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Torrent
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Vuze
Wikipedia: Vuze

Gambaran

Vuze – lunak kanggo nuduhake file antarane kedhaftar jaringan BitTorrent. Piranti lunak wis dhewe sistem kanggo nelusuri informasi ing macem-macem torrent, dhaftar kang bisa disunting lan replenished. Vuze nggunakake fitur migunani ing ngisor iki: setelan download lan upload, angger-angger ing prioritas download, kemampuan saka akses remot, layanan video dhewe, etc. Vuze ngandhut dibangun ing pamuter video lan rate sing mbisakake kanggo ngowahi format video kanggo macem-macem piranti.

Fitur utama:

  • Search for informasi ing macem-macem torrent
  • setelan fleksibel download lan upload
  • kemungkinan lengkap
  • Dibangun ing pamuter

Komentar ing Vuze

Vuze software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Popular torrent klien kanggo download lan nuduhake file ing internet. Piranti lunak wis fungsi migunani lan ngijini sampeyan kanggo nyambung tambahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak kanggo nonton konten video saka produser film favorit, seri TV lan acara TV minangka Netflix, Hulu, HBO lan liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngundhuh file saka jaringan torrent lan server FTP. Software mbisakake kanggo download sawetara file bebarengan lan pratinjau wong.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Klien fungsi kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe fitur lan ngijini sampeyan kanggo file search.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Gampang kanggo nggunakake torrent klien kanggo enggo bareng file liwat internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh utawa mbongkar isi ing macem-macem jaringan torrent.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien kanggo ngundhuh lan enggo bareng file torrent. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur downloading file lan ndeleng informasi rinci bab mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat migunani kanggo search cepet lan efisien file torrent ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo file nelusuri ing nglacak torrent kapilih.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file saka layanan populer lan muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file karo torrent extension. Piranti lunak ngandhut dhaptar file media populer lan search engine ditempelake.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Pamuter fungsi kanggo muter file media. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo instruments keyboard, angin lan senar. Piranti lunak nggunakake teknologi swara paling nyata instruments.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: