WinDirStat

Versi:
1.1.2
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinDirStat

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Hard disk
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinDirStat
Wikipedia: WinDirStat

Gambaran

WinDirStat – lunak kanggo njelasno isi hard disk. WinDirStat mindai ruang hard disk lan nampilake rincian ing wangun dhaptar beda. Dhaptar asil drive scan hard kalebu: dhaftar ekstensi statistik jinis-jinis file beda peta, petunjuk karo tampilan sing isi ing wangun grafis lan dhaftar petunjuk miturut ukuran. WinDirStat mbisakake gampang ngenali jinis data kanggo kang file belongs kanthi menehi tandha ing jinis-jinis file beda karo werna tartamtu. Piranti lunak ndhukung cleaning Milih papan disk lan performs akeh tumindak beda karo file utawa folder. WinDirStat wis antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Scan rinci bab isi hardisk
  • Ndeleng saka statistik disk papan
  • Penting file lan folder karo werna
  • Optimization saka papan disk

Komentar ing WinDirStat

WinDirStat software sing gegandhengan

software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka alat kanggo ndandani cacat fisik saka hard utawa floppy drive. Piranti lunak nawakake macem-macem mode operasi lan nyedhiyakake asil pindai sing rinci.
Ngundhuh
Demo
English
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo Recovery drive hard. Lunak dianggo karo sistem file beda lan ngijini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo kerusakan kasalahan utawa.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak dirancang kanggo nguji kinerja hard disk. Piranti lunak ngukur kecepatan maca data lan rekaman saka blok acak ukuran tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sistem sing komprehensif kanggo ngawasi status hard disk, sing ndeteksi kegagalan operasi utawa kasalahan disk sing beda lan nawakake macem-macem opsi kanggo ngatasi masalah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka antivirus kanthi tingkat proteksi dhuwur sing nyegah virus kanggo ngetik komputer lan ngecek keamanan kabeh jaringan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Paket lunak antivirus kanggo nglindhungi komputer. Piranti lunak menehi aman Tetep ing jaringan lan alat lalu lintas kanggo bisa ancaman.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: