Razer Cortex

Versi:
8.6.4.593
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Razer Cortex

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Kategori: Optimasi sistemGame
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Razer Cortex – piranti lunak kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Razer Cortex ngidini sampeyan nindakake optimalisasi paramèter komputer ing mode otomatis utawa manual, kanthi mateni layanan sing ora perlu, ngrampungake pangolahan latar mburi, reresik RAM, ningkatake kinerja prosesor, lan liya-liyane. Razer Cortex bisa nyediakake file kanthi otomatis ing pilihan game maya panyimpenan saben-saben sampeyan nyimpen kemajuan. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nangkep video saka layar, nggawe gambar lan nuduhake bingkai per detik.

Fitur utama:

  • Optimasi gameplay
  • Tambah kinerja sistem
  • Nangkep video saka layar
  • Kemampuan kanggo nyimpen file ing panyimpenan maya

Komentar ing Razer Cortex

Razer Cortex software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nambah kacepetan transmisi data ing antarane komputer lan server game. Program ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing macem-macem game populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo mbusak rasah file, tambahan lan lebu ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo mbusak informasi saka pendaptaran lan mulihake sistem ing cilik saka kacilakan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nglindhungi lan ngoptimalake komputer. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file unneeded utawa lungse lan ndhukung scaner maya antivirus.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak antivirus lengkap saka Microsoft. Antivirus nglindhungi sistem marang virus saka macem-macem jinis, spyware lan ancaman liyane.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: