Razer Cortex

Versi:
1.0.84.112
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh Razer Cortex

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Razer Cortex

Gambaran

Razer Cortex – piranti lunak kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Razer Cortex ngidini sampeyan nindakake optimalisasi paramèter komputer ing mode otomatis utawa manual, kanthi mateni layanan sing ora perlu, ngrampungake pangolahan latar mburi, reresik RAM, ningkatake kinerja prosesor, lan liya-liyane. Razer Cortex bisa nyediakake file kanthi otomatis ing pilihan game maya panyimpenan saben-saben sampeyan nyimpen kemajuan. Piranti lunak uga ngijini sampeyan kanggo nangkep video saka layar, nggawe gambar lan nuduhake bingkai per detik.

Fitur utama:

  • Optimasi gameplay
  • Tambah kinerja sistem
  • Nangkep video saka layar
  • Kemampuan kanggo nyimpen file ing panyimpenan maya

Komentar ing Razer Cortex

Razer Cortex software sing gegandhengan

Alat trep kanggo nganyari pembalap kertu grafis saka perusahaan NVIDIA. Software ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan paling luweh kanggo game.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kacepetan transmisi data ing antarane komputer lan server game. Program ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing macem-macem game populer.
Ngundhuh
Gratis
English
Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi nilai ing-game kayata nomer urip, jumlah amunisi, dhuwit utawa poin. Piranti lunak bener dianggo mung karo game pamuter tunggal.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A alat kuat Ngonversi file Dugi format sing beda. Nanging ndhukung kemampuan kanggo ngatur setelan sak konversi file.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi disk Blu-ray lan file HD MKV menyang format AVCHD tanpa mundhut kualitas lan kanthi manual nyetel ukuran kanggo nyimpen data ing disk cilik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe lan bisa karo-file PDF. Piranti lunak ndhukung nggawe PDF-file saka sembarang aplikasi sing ngemot fungsi print.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.
Ngundhuh
Gratis
English
Sistem kuat kanggo database management. Piranti lunak ndhukung jinis data sing beda lan kalebu pribadi khusus kanggo generasi karo sistem SQL-kode.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi lan dhukungan saka format file populer kanggo ngatasi macem-macem tugas kantor.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka firewall kanggo matesi akses menyang sistem panganggo saka internet lan mblokir piranti lunak sing curiga sing nyoba ngakses internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: