Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: RegCool

Gambaran

RegCool – editor pendaptaran sing gampang digunakake karo fitur-fitur canggih. Perangkat lunak bisa nyalin, nyithak, tempel, mbusak lan ngganti jeneng tombol registri utawa angka. RegCool mbisakake kanggo mbukak tab kanthi bebarengan kanthi gampang kanggo navigasi bagean-bagean saka registri lan nemokake kunci pendaptaran, data utawa angka kanthi nggunakake algoritma sing cepet. Ciri khas RegCool minangka kemampuan kanggo mbandhingake rong pendaptaran, sanajan registri kapindho ana ing komputer sing disambungake karo jaringan lokal. Piranti lunak ndhukung fungsi cadangan serep lan bisa mulihake yen perlu. RegCool nyedhiyakake akses menyang tombol pendaptaran gedhe utawa hard-to-reach lan mbisakake kanggo ngrampungake file sing ilang. Perangkat lunak kasebut ngandhut alat defragmentasi pendaptaran sing ngilangake kasalahan sistem lan ningkatake kinerja sistem.

Fitur utama:

  • Nyalin, mindhah, mbusak kunci pendaptaran
  • Telusuri lan ngganti kunci registri
  • Tindak karo tombol sing didhelikake
  • Defragmentation utawa kompres saka registri
  • Nangkep lan mbandhingake snapshots pendaptaran
RegCool

RegCool

Produk:
Versi:
1.116
Arsitektur:
64 dicokot (x64)
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh RegCool

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing RegCool

RegCool software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: