RegCool

RegCool

Produk:
Versi:
1.100
Arsitektur:
64 dicokot (x64)
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh RegCool

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: RegCool

Gambaran

RegCool – editor pendaptaran sing gampang digunakake karo fitur-fitur canggih. Perangkat lunak bisa nyalin, nyithak, tempel, mbusak lan ngganti jeneng tombol registri utawa angka. RegCool mbisakake kanggo mbukak tab kanthi bebarengan kanthi gampang kanggo navigasi bagean-bagean saka registri lan nemokake kunci pendaptaran, data utawa angka kanthi nggunakake algoritma sing cepet. Ciri khas RegCool minangka kemampuan kanggo mbandhingake rong pendaptaran, sanajan registri kapindho ana ing komputer sing disambungake karo jaringan lokal. Piranti lunak ndhukung fungsi cadangan serep lan bisa mulihake yen perlu. RegCool nyedhiyakake akses menyang tombol pendaptaran gedhe utawa hard-to-reach lan mbisakake kanggo ngrampungake file sing ilang. Perangkat lunak kasebut ngandhut alat defragmentasi pendaptaran sing ngilangake kasalahan sistem lan ningkatake kinerja sistem.

Fitur utama:

  • Nyalin, mindhah, mbusak kunci pendaptaran
  • Telusuri lan ngganti kunci registri
  • Tindak karo tombol sing didhelikake
  • Defragmentation utawa kompres saka registri
  • Nangkep lan mbandhingake snapshots pendaptaran

Komentar ing RegCool

RegCool software sing gegandhengan

Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake lan tuning kinerja sistem. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut pribadi kanggo ngatur sistem lan ngganti setelan keamanan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dilengkapi karo macem-macem alat kanggo mriksa negara sistem lan nindakaken macem-macem cara kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ndeteksi lan ndandani kasalahan ing sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo ngirim pitakonan karo gambaran rinci error ing sisteme lan gambar forum gawe.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo maca buku elektronik. Piranti lunak ndhukung format populer, dianggo karo arsip kalebu fitur kanggo ngrungokake buku.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: