JoyToKey JoyToKey

Ngundhuh Ngundhuh JoyToKey

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

JoyToKey – lunak kanggo emulate fungsi keyboard lan mouse nggunakake game pengontrol. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake joystick kanggo ngontrol browser, aplikasi kantor, game lan sistem operasi komputer. JoyToKey mbisakake kanggo ngatur lan niru sinyal akeh tombol keyboard lan kombinasi kanthi ngeklik tombol tartamtu saka controller game. Uga JoyToKey mbisakake kanggo nggawe profil karo kombinasi beda tombol ing keyboard lan mouse kang kanthi otomatis aktif ing wiwitan saka aplikasi sing ana gandhengane.

Fitur utama ing:

  • Emulation sinyal cepet tombol
  • Manajemen macem-macem aplikasi lan game
  • Setelan saka akeh tombol ing keyboard lan kombinasi sing
  • Nggawe profil karo kombinasi beda tombol

Komentar tumrap JoyToKey:


JoyToKey Lunak related:


Emulators  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Emulators  

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Emulators  

Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Maps  

piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Emulators  

Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Emulators  

Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Emulators  

Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Emulators  

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français

Telpon  

piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Web browser  

Browser cepet karo dhukungan saka teknologi modern kanggo ngunjungi situs ing internet. Piranti lunak ndhukung sistem bookmarking linuwih lan omnibox karo diwenehi.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

nglumpukake  

Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Optimization sistem  

Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: