TweakPower

TweakPower

Produk:
Versi:
1.047
Arsitektur:
64 dicokot (x64)
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh TweakPower

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: TweakPower

Gambaran

TweakPower – piranti lunak sing dilengkapi piranti sing migunani kanggo ngatur kinerja sistem. Piranti lunak mbisakake ndeleng status sakabèhé sistem lan ngresiki komputer saka data sing ora perlu lan residual saka pendaptaran, browser, unsur sistem lan plugin. TweakPower ngemot saperangan mode operasi, saben karo setelan sing beda kanggo entuk kinerja sistem maksimum. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nyetel setelan sistem, ndeleng informasi hardware, ngatur setelan privasi, nggawe titik pemulihan, ngoptimalake wektu nanggepi aplikasi sing digantung, nindakake macem-macem operasi file, etc. TweakPower ndhukung piranti tambahan kanggo nemokake file duplikat, instal piranti lunak, serep registri lan ngatur aplikasi autorun. TweakPower bisa njaga negara sistem saiki ing mode otomatis utawa ngalih menyang setelan manual.

Fitur utama:

  • Pembersihan otomatis lan optimalisasi sistem kasebut
  • Tampilan status komputer total
  • Registry cleaner
  • Mbusak file residual
  • Konfigurasi setelan privasi
  • Nggawe titik pemulihan

Komentar ing TweakPower

TweakPower software sing gegandhengan

Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti komplek sing kalebu keperluan utas kanggo ngonfigurasi, ngontrol, ngresiki lan ngoptimalake sistem kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ngresiki sistem registry metu saka uwuh file. Software ndeteksi aplikasi nonexistent ing hard drive lan ngijini sampeyan kanggo mbusak tombol saka pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Pesawat pribadi kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem operasi. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur sistem lan mbusak file rasah.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo nambah kinerja komputer lan ndandani kewan omo ing sistem. Software ngijini sampeyan kanggo tumindak scan jero lan ndandani macem-macem masalah.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software matrapi kasalahan lan ngresiki sistem registry. Piranti lunak ngandhut pribadi tambahan kanggo nambah kinerja komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngawasi pangolahan sing dibukak, ngontrol prilaku lan ndeleng informasi babagan sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak mundhak kinerja komputer dening ngecek vulnerabilities sistem, reresik pendaptaran lan defragmenting ing hard disk.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo waras karya layanan penting lan paramèter sistem. Piranti lunak matrapi kasalahan pendaptaran lan file sistem ala.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo ngawasi lan nglaporake ing ngarsane trojan ing tombol, nilai registri, file wiwitan lan lokasi pendaptaran utawa file sistem liyane.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo proses kualitatif materi video kanthi nggunakake efek visual sing beda lan cepet ngunggah video rampung menyang internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti sistem iki dirancang kanggo nampilake informasi babagan hardware lan piranti lunak sing diinstal ing komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse kanthi bunder werna, area sing ngubengi pointer ing latar mburi padhang lan nggambar karo kursor ing layar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Deutsch
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: