WinX DVD Copy Pro

Versi:
3.8
Basa:
English, 中文, 日本語, 文言

Ngundhuh WinX DVD Copy Pro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ripper CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinX DVD Copy Pro

Gambaran

Winx DVD Copy Pro – lunak kanggo nggawe salinan DVD karo kualitas gambar dhuwur. software nawakake macem-macem opsi kanggo nyalin DVD: cloning menyang DVD kosong, Nyalin ing file saka gambar ISO utawa nyimpen ing folder. Winx DVD Copy Pro bisa nyalin DVD ing file siji tanpa mundhut kualitas lan muter ing paling saka pemain media amarga kompatibilitas format gedhe. Winx DVD Copy Pro ngijini sampeyan kanggo extract bab perlu karo jeneng lan kabeh audio utawa trek video dhewe. Software ndhukung teknologi modern kanggo mbukak blokir DVD dening kode wilayah, lulus enkripsi lan ditolak lewat UOP. Uga Winx DVD Copy Pro mbisakake Gunung gambar ISO menyang drive virtual lan ngobong DVDs.

Fitur utama:

  • Kloning saka DVDs, Nyalin saka DVD kanggo gambar ISO, nyimpen saka DVD ing folder
  • Nyalin saka isi ing file single kompatibel karo paling pemain
  • Menyuling saka audio utawa video tracks dhewe
  • Bypass saka sistem pangayoman salinan
  • Burning saka DVDs
  • Soyo tambah saka gambar ISO menyang drive virtual

Komentar ing WinX DVD Copy Pro

WinX DVD Copy Pro software sing gegandhengan

Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital kanthi kualitas dhuwur. Piranti lunak bisa ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo rembugan ing donya virtual 3D. Piranti lunak nggunakake karakter 3D kanggo njaluk kenalan karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
Data cadangan data kasebut. Piranti lunak mbisakake nylametake salinan kasebut ing operator data, mesin lokal utawa FTP-server.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: