Steam Steam

Ngundhuh Ngundhuh Steam

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Uap – salah siji sing paling populer game platform kanggo download game komputer lan nganyari liwat internet. Software ngemot nomer akeh game benten aliran kang bisa tuku ing basis free, ing rega lengkap utawa ing rega mindah sawise sawetara wektu. Uap ngijini sampeyan kanggo muter game online lan nggawe chats grup kanggo komunikasi karo pemain. lunak nyimpen data pangguna ing server remot sing ngijini nggunakake item dituku lan muter ing game kasedhiya ing komputer beda. Uga Uap ngijini sampeyan kanggo nginstal isi tambahan kanggo game.

Fitur utama ing:

  • Perpustakaan akeh game saka génré
  • Play karo kanca-kanca online
  • Komunikasi ing grup chatting
  • item dituku kanggo game
  • Download isi tambahan kanggo game

Komentar tumrap Steam:


Steam Lunak related:


Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Game  

Piranti lunak migunani dibangun kanggo wong sing main game. Software ngijini sampeyan kanggo ngganti ing game: tingkat, sawetara gesang, dhuwit, senjata, etc.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngidini kanggo nindakake Optimization ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Jupuk Layar   Game  

Piranti lunak fungsi kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak sing klebu kalkulus khusus sing nyegah impact ing kacepetan aplikasi sak rekaman.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 日本語

Game  

Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pembalap  

piranti lunak kanggo golek lan nginstal driver sing kadaluwarsa utawa ilang. Piranti lunak ngandhut basa pembalap gedhe lan modern saka manufaktur peralatan.

Ngundhuh
Tur
English, Українська, Français, Español...

Antiviruses  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mriksa komputer kasebut kanggo obyek angkoro utawa mbebayani karo neutralization sakteruse.

Ngundhuh
Gratis
English, Русский

Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.

Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文, 日本語...

Telpon  

piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, 日本語

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: