Steam

Versi:
2.10.91.91
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Steam

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: Game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Steam
Wikipedia: Steam

Gambaran

Uap – salah siji sing paling populer game platform kanggo download game komputer lan nganyari liwat internet. Software ngemot nomer akeh game benten aliran kang bisa tuku ing basis free, ing rega lengkap utawa ing rega mindah sawise sawetara wektu. Uap ngijini sampeyan kanggo muter game online lan nggawe chats grup kanggo komunikasi karo pemain. lunak nyimpen data pangguna ing server remot sing ngijini nggunakake item dituku lan muter ing game kasedhiya ing komputer beda. Uga Uap ngijini sampeyan kanggo nginstal isi tambahan kanggo game.

Fitur utama:

  • Perpustakaan akeh game saka génré
  • Play karo kanca-kanca online
  • Komunikasi ing grup chatting
  • item dituku kanggo game
  • Download isi tambahan kanggo game

Komentar ing Steam

Steam software sing gegandhengan

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.
Ngundhuh
Gratis
English
Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский
Piranti lunak ndeteksi lan nglindhungi marang cheaters. Uga ndhukung pangayoman marang tukang game sing nggunakake basa saru.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo game saka console game Xbox 360. Modio ngijini sampeyan kanggo ngowahi file lan akses kanggo basis game disimpen saka sak donya.
Ngundhuh
Gratis
English
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Antivirus modern iki digunakake kanggo nglindhungi komputer marang piranti lunak angkoro, ndeteksi situs web sing mbebayani, mblokir virus lan nyegah nyolong data.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo komunikasi swara karo kanca lan pangguna liyane ing kadohan wae. Uga lunak ngijini kanggo nggawe saluran swara dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: