WordWeb

Versi:
8.22
Basa:
English

Ngundhuh WordWeb

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WordWeb
Wikipedia: WordWeb

Gambaran

WordWeb – lunak kanggo nelusuri tembung sing beda-beda lan kombinasi tembung ing database ageng. Telusuran piranti lunak kanggo tembung tengen kang ditampilake bebarengan karo transkripsi, panjelasan lan sebutan sing bener lan ana kemampuan kanggo nggoleki synonyms sing, antonyms, anagrams lan sapiturute WordWeb mbisakake kanggo ndeleng dhéfinisi tembung ilang nggunakake macem-macem Web dictionaries kang nggambarake informasi lengkap babagan words found. Uga WordWeb nemtokake Amérika, Inggris, Australia, Asia, Kanada lan liyane dialèk basa.

Fitur utama:

  • A database ageng tembung pribumi, padhanane lan pocapan beda
  • Nampilake informasi rinci bab tembung
  • Tampilan tembung ilang ing Web dictionaries
  • Nampilake lan cathetan panjelasan nalika ngetik jeneng
  • Ndhukung macem-macem dialèk basa

Komentar ing WordWeb

WordWeb software sing gegandhengan

Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: