Sistem operasi: Windows
Babagan: Pendidikan
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WordWeb
Wikipedia: WordWeb

Gambaran

WordWeb – lunak kanggo nelusuri tembung sing beda-beda lan kombinasi tembung ing database ageng. Telusuran piranti lunak kanggo tembung tengen kang ditampilake bebarengan karo transkripsi, panjelasan lan sebutan sing bener lan ana kemampuan kanggo nggoleki synonyms sing, antonyms, anagrams lan sapiturute WordWeb mbisakake kanggo ndeleng dhéfinisi tembung ilang nggunakake macem-macem Web dictionaries kang nggambarake informasi lengkap babagan words found. Uga WordWeb nemtokake Amérika, Inggris, Australia, Asia, Kanada lan liyane dialèk basa.

Fitur utama:

  • A database ageng tembung pribumi, padhanane lan pocapan beda
  • Nampilake informasi rinci bab tembung
  • Tampilan tembung ilang ing Web dictionaries
  • Nampilake lan cathetan panjelasan nalika ngetik jeneng
  • Ndhukung macem-macem dialèk basa
WordWeb

WordWeb

Versi:
9.01
Basa:
English

Ngundhuh WordWeb

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WordWeb

WordWeb software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: