GameRanger GameRanger

Iki lunak dibutuhake Adobe Flash Player kanggo mbukak mlaku

Ngundhuh Ngundhuh GameRanger

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

GameRanger – platform game kang simulates jaringan lokal virtual kanggo muter macem-macem game ing internet. Piranti lunak ndhukung akeh game populer, kalebu FIFA, telpon saka tugas, Need for cepet, Diablo, Warcraft, Gempa lan sapiturute GameRanger ngijini sampeyan kanggo nyambung menyang kamar digawe utawa nggawe server dhewe kanggo game tartamtu. Piranti lunak mbisakake kanggo matesi akses menyang kamar digawe, kanggo komunikasi ing chatting lan nambah pangguna menyang dhaptar kanca-kanca. GameRanger uga ngijini sampeyan kanggo nyetel efek swara, ngganti werna teks, nambahake kedhaftar kanggo daftar-ireng lan ngatur piranti lunak kanthi nggunakake langscan.

Fitur utama ing:

  • Emulation mode game ing jaringan lokal
  • A akèh game kasedhiya kanggo muter
  • Nggawe utawa nyambung muter kamar
  • Komunikasi in chatting
  • Kesempatan lengkap saka akun

Komentar tumrap GameRanger:


GameRanger Lunak related:


Game  

Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Game  

Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game   Streaming video  

Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Русский

Game  

Piranti lunak kanggo ngganti setelan game lan nggunakake Cidra kanggo Xbox 360 console. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game populer saka aliran beda.

Ngundhuh
Gratis
English

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kacepetan transmisi data ing antarane komputer lan server game. Program ngijini sampeyan kanggo nambah kacepetan sambungan ing macem-macem game populer.

Ngundhuh
Gratis
English

Game  

Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Piranti lunak karo database gedhe saka Cidra kanggo nggampangake wacana komputer game. Software ngijini sampeyan kanggo ngetik kode lan sandhi ing game.

Ngundhuh
Gratis
English

Chat  

Utusan sing nyaman kanggo komunikasi karo kanca sak planet iki. Uga ndhukung pertukaran file, panggilan video lan chatting karo kanca saka Facebook.

Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Français, Español, Deutsch...

Liyane  

Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Video dinggo ngowahi   Jupuk Layar  

Video editor kuat. Piranti lunak ndhukung macem-macem pribadi kanggo dijupuk video saka layar komputer lan ngowahi mau.

Ngundhuh
Gratis
English

E-mail  

The multifungsi lunak kanggo karya paling produktif karo e-mail. Piranti lunak wis kuat sistem keamanan lan spam saringan.

Ngundhuh
Gratis
English

Web browser  

The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: