GameRanger

GameRanger

Versi:
4.9
Basa:
English

Ngundhuh GameRanger

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Piranti lunak iki mbutuhake Adobe Flash Player kanggo mlaku kanthi bener
Sistem operasi: Windows
Babagan: Platform game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: GameRanger
Wikipedia: GameRanger

Gambaran

GameRanger – platform game kang simulates jaringan lokal virtual kanggo muter macem-macem game ing internet. Piranti lunak ndhukung akeh game populer, kalebu FIFA, telpon saka tugas, Need for cepet, Diablo, Warcraft, Gempa lan sapiturute GameRanger ngijini sampeyan kanggo nyambung menyang kamar digawe utawa nggawe server dhewe kanggo game tartamtu. Piranti lunak mbisakake kanggo matesi akses menyang kamar digawe, kanggo komunikasi ing chatting lan nambah pangguna menyang dhaptar kanca-kanca. GameRanger uga ngijini sampeyan kanggo nyetel efek swara, ngganti werna teks, nambahake kedhaftar kanggo daftar-ireng lan ngatur piranti lunak kanthi nggunakake langscan.

Fitur utama:

  • Emulation mode game ing jaringan lokal
  • A akèh game kasedhiya kanggo muter
  • Nggawe utawa nyambung muter kamar
  • Komunikasi in chatting
  • Kesempatan lengkap saka akun

Komentar ing GameRanger

GameRanger software sing gegandhengan

Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni basis pembalap sing gedhe lan sistem cerdas kanggo ngundhuh driver sing dibutuhake sing diuji kanthi bener kanggo instalasi aman ing sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nemtokake werna saka piksel kang kursor mouse nuduhake kanggo. lunak nampilake warna piksel ing sawetara format umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor teks cilik sing ndhukung font ANSI lan ASCII kanggo ndeleng lan ngedit file NFO, DIZ lan TXT.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak dirancang kanggo nguji kinerja hard disk. Piranti lunak ngukur kecepatan maca data lan rekaman saka blok acak ukuran tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka uninstaller piranti lunak sing bisa mbusak sistem lan aplikasi sing didhelikake karo entri pendaptaran, kanthi paksa mbusak item sing mbebayani lan ngatur autorun.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngowahi lan ngowahi file grafis, audio lan video lan ndhukung alat sing luwih maju kanggo proses.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak antivirus sing nduweni penghargaan iki nyedhiyakake kabeh langkah keamanan sing perlu lan nggawe lingkungan dipercaya sing direksa marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: