Tunngle

Versi:
5.8.9
Basa:
English, Français, Deutsch, Italiano...

Ngundhuh Tunngle

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Platform game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Tunngle – lunak kanggo nggawe jaringan lokal liwat internet. Piranti lunak nggabungke ing komputer kang disambungake menyang internet lan mbisakake kedhaftar kanggo nyambung menyang macem-macem jaringan game kang dibagi dening kategori lan aliran. Tunngle ngijini sampeyan kanggo nggawe profil, pesen ijol-ijolan lan jlajah game pungkasan warta industri. Piranti lunak uga ngijini kanggo nggawe jaringan pribadi dilindhungi dening sandhi. Tunngle ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur tampilan saka iklan, opsi lan katon saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Nggawe jaringan lokal liwat internet
  • Nggawe jaringan aman
  • Nomer akeh pribadi kanggo ngatur

Komentar ing Tunngle

Tunngle software sing gegandhengan

Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka antivirus kanthi pangayoman firewall lan web marang macem-macem virus, ancaman online, penipuan lan ransomware.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo nyimpen data ing panyimpenan maya. Piranti lunak mbisakake kanggo ngunggah file menyang panyimpenan maya lan nyedhiyani akses menyang data diundhuh saka piranti beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Sarana antivirus kanggo neutralize spyware lan Adware. Piranti lunak iku bisa kanggo ndeteksi macem-macem jinis Trojan, Cacing lan backdoor.
Ngundhuh
Gratis
Русский
Iki minangka piranti lunak kanggo ngowahi file audio lan video menyang format musik. Utawa nampilake format input lan output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kuat kanggo ngundhuh file torrent. Piranti lunak ndhukung fungsi-fungsi dhasar saka klien torrent lan ngijini sampeyan kanggo pratinjau file multimedia.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak dirancang kanggo gawe serep, mulihake data, entuk hak root, mbusak kabeh data lan ngeculake kunci layar piranti Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngoptimalake paramèter sambungan internet. Lunak nyedhiyakake output paling gedhe bandwidth.
Ngundhuh
Gratis
English
Prasaja audio editor bisa karo-file MP3. Piranti lunak kalebu pribadi kanggo compress trek audio tanpa mundhut kualitas.
Ngundhuh
Gratis
Bahasa Indonesia, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: