Tunngle

Versi:
5.8.9
Basa:
English, Français, Deutsch, Italiano...

Ngundhuh Tunngle

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Platform game
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Tunngle – lunak kanggo nggawe jaringan lokal liwat internet. Piranti lunak nggabungke ing komputer kang disambungake menyang internet lan mbisakake kedhaftar kanggo nyambung menyang macem-macem jaringan game kang dibagi dening kategori lan aliran. Tunngle ngijini sampeyan kanggo nggawe profil, pesen ijol-ijolan lan jlajah game pungkasan warta industri. Piranti lunak uga ngijini kanggo nggawe jaringan pribadi dilindhungi dening sandhi. Tunngle ngemot nomer akeh pribadi kanggo ngatur tampilan saka iklan, opsi lan katon saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Nggawe jaringan lokal liwat internet
  • Nggawe jaringan aman
  • Nomer akeh pribadi kanggo ngatur

Komentar ing Tunngle

Tunngle software sing gegandhengan

Platform game sing emulates jaringan lokal kanggo main game beda. Piranti lunak ngidini kanggo nggawe kamar adat kanggo muter peserta karo kanca-kanca.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Platform game karo kemampuan kanggo nggawe jaringan lokal ing ndhuwur internet. Piranti lunak ndhukung nomer akeh game lan trep chatting kanggo komunikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Piranti lunak kalebu akeh saluran TV internasional lan stasiun radio benten aliran.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português
Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Layanan game maya puter maneh game ing teknologi video streaming. Lunak nyedhiyakake puter maneh paling nuntut game ing piranti karo paramèter sistem kurang.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo ngatur proses kerja lan nggawe ruang kerja siji kanggo nambah interaksi antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo mbukak lan ngatur sawetara akun Skype ing komputer siji. Piranti lunak mbisakake kanggo ngolah-ngalih ing antarane akun lan komunikasi ing sawetara chats ing wektu sing padha.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka panyunting teks multi-fungsi kanthi sawetara alat migunani kanggo ngowahi kode sumber.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: