Synthesia

Versi:
10.2
Basa:
English

Ngundhuh Synthesia

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Synthesia
Wikipedia: Synthesia

Gambaran

Synthesia – lunak trep sing ngijini sampeyan kanggo sinau kanggo muter piano. Synthesia mbisakake kanggo elinga melodi saka komposisi music tanpa kawruh cathetan banjur muter piano. Lunak klebu nomer akeh songs lan ngijini sampeyan kanggo nggawe notasi musik song sembarang. Synthesia mbisakake kanggo grup lagu, Pustaka dening folder utawa werna. Piranti lunak ngidini kanggo download trek musik karo werna-werna derajat saka kangelan saka internet. Synthesia uga ngandhut dibangun ing pamuter kanggo muter MIDI-file.

Fitur utama:

  • Learning kanggo muter piano
  • Set of anggota musik
  • Download songs saka internet
  • Playing saka MIDI-file

Komentar ing Synthesia

Synthesia software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Planetarium desktop kanggo ndeleng langit Nangkapaway pa in 3D. Lunak nyedhiyakake kualitas tampilan dhuwur saka rasi lintang beda, lintang lan obyek ing papan njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo ndeleng lumahing bumi ing rinci karo dhukungan saka satelit lan nampilake obyek ing grafis 3D.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.
Ngundhuh
Nyoba
English
A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English
Paket driver kanggo mesthekake puter maneh bener lepen audio. Piranti lunak wis frekuensi bandwidth dhuwur lan ndhukung sambungan kanggo macem-macem piranti audio.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor gambar grafis karo pesawat sakabehane pribadi kanggo proses gambar. Piranti lunak wis efek beda lan saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: