Synthesia Synthesia

Ngundhuh Ngundhuh Synthesia

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

Synthesia – lunak trep sing ngijini sampeyan kanggo sinau kanggo muter piano. Synthesia mbisakake kanggo elinga melodi saka komposisi music tanpa kawruh cathetan banjur muter piano. Lunak klebu nomer akeh songs lan ngijini sampeyan kanggo nggawe notasi musik song sembarang. Synthesia mbisakake kanggo grup lagu, Pustaka dening folder utawa werna. Piranti lunak ngidini kanggo download trek musik karo werna-werna derajat saka kangelan saka internet. Synthesia uga ngandhut dibangun ing pamuter kanggo muter MIDI-file.

Fitur utama ing:

  • Learning kanggo muter piano
  • Set of anggota musik
  • Download songs saka internet
  • Playing saka MIDI-file

Komentar tumrap Synthesia:


Synthesia Lunak related:


Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo rencana saka werna-werna tingkat kangelan. Uga ndhukung njongko lan karya karo lapisan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Pendidikan  

Kamus elektronik karo dhukungan saka pirang-pirang basa beda. Piranti lunak nerjemahake words siji utawa phrases lan ngandhut database gedhe tembung saka macem-macem dictionaries.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan  

Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pendidikan   Pembangunan  

Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pendidikan  

A pesawat pribadi kanggo komputasi analitis utawa angka lan bangunan saka gambar. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo macem-macem jinis petungan.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo niru game ing virtual MIDI-keyboard. Piranti lunak mbisakake kanggo nemtokake tonality musik lan ngatur piranti musik kanggo kabutuhan pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pendidikan   Game  

Piranti lunak kanggo mbentuk lan ngatasi cryptographs. Lunak klebu kolom kanggo nggawe macem-macem jinis cryptographs.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Pendidikan  

piranti lunak kanggo nindakake tugas matematika saka engineering lan tingkat ngelmu. Software ndhukung macem-macem pribadi kanggo analisis, pitungan lan simulasi saka data.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.

Ngundhuh
Gratis
English, 日本語

Desktop  

piranti lunak kanggo nyorot kursor mouse karo bunder colored, wilayah watara pointer ing latar mburi peteng lan nggambar karo kursor ing layar.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Deutsch

Graphics lan desain  

Alat trep kanggo bisa karo grafis 3D. Lunak klebu sawetara saka sudhut pribadi kanggo modeling lan nggawe video game.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

piranti lunak kanggo ngobong CD, DVD, HD-DVD lan Blu-Ray. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe file ISO lan njaba bootable.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська, Français...

File  

piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: