NFOPad

NFOPad

Versi:
1.74
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh NFOPad

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Produk: Standard
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editors teks
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: NFOPad

Gambaran

NFOPad – editor teks sing ndhukung font ANSI lan ASCII kanggo ndeleng lan ngedit file NFO, DIZ lan TXT. Piranti lunak nduweni fungsi dhasar nyunting teks, kayata salinan, motong, tempel lan fitur kanggo mbusak garis, nggolek fragmen teks lan perlu diganti otomatis. NFOPad kanthi otomatis nemtokake manawa saka font ASCII utawa ANSI sing ditrapake kanggo file gumantung marang ekstensi. Perangkat lunak iki ngidini sampeyan ngatur setelan fonts lan warna, yaiku owah-owahan gaya, werna latar mburi, ukuran, lan liya-liyane. NFOPad nemtokake pranala lan alamat e-mail, kanthi otomatis nyalin teks sing dipilih menyang clipboard, nampilake nomer karakter lan dadi mati kemampuan ngganti teks kasebut. NFOPad ngidini kanthi otomatis nemtokake jembaré jendhela, nguripake transparansi lan ngunci jendhela program ing ndhuwur jendhela liya.

Fitur utama:

  • Ndeleng lan nyunting file NFO, DIZ, TXT
  • Dhukungan kanggo font ANSI lan ASCII
  • Setelan font lan warna majeng
  • Nentokake font dening extension file
  • Nelusur lan ngganti teks

Komentar ing NFOPad

NFOPad software sing gegandhengan

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.
Ngundhuh
Nyoba
English, 한국어
Iki minangka panyunting teks multi-fungsi kanthi sawetara alat migunani kanggo ngowahi kode sumber.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo bisa karo bandar modems lan router. Piranti lunak ndhukung nomer akeh macem-macem model saka peralatan jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
browser Web kang ndhukung majeng CSS lan HTML standar. Piranti lunak wis akèh pribadi èfèktif tetep ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka countdown timer kanthi maca visual ing jam grafis lan kemampuan kanggo nyetel wektu wiwitan sajrone detik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki ndhukung scan antivirus, teknologi awan lan algoritma comlpex sing efektif saka deteksi ancaman heuristic.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak kanggo ndeleng lan nyunting-file PDF. Piranti lunak ngandhut sawetara saka sudhut kolom kanggo ngatur karya paling produktif karo-file PDF.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka alat kanggo nemokake foto, kontak, musik, log telpon utawa data liyane saka macem-macem jinis sing ilang saka piranti Android.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nggawe tutorial lan presentations. Piranti lunak wis akeh fitur migunani lan ngijini nggunakake file gambar format sing beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: