Total Commander Ultima Prime

Total Commander Ultima Prime

Versi:
7.6
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Total Commander Ultima Prime

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Total Commander Ultima Prime
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Total Commander Ultima Prime – macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total. Piranti lunak mbantu ngatur file lan folder, nglakokake telusuran kanggo data sing dibutuhake, ngirim lan nindakake akeh tugas liyane sing ana hubungane karo manajemen file. Total Commander Ultima Prime kalebu KeePass kanggo ngatur sandhi, TeamViewer kanggo akses remot, Gimp lan XnView kanggo nggarap gambar, AIMP kanggo muter audio, etc. Piranti lunak ndhukung pemrosesan batch file, dianggo nganggo format arsip lan luka arsip ing CD. Total Panglima Ultima Perdana uga mbisakake ngatur skema werna, menu, font, tampilan jendhela lan aspèk liyane antarmuka kanggo kabutuhan pangguna individu.

Fitur utama:

  • Sawise program, plugins, lan utilities dibangun
  • File comparison
  • Alat multi-jenenge
  • Nelusuri server FTP
  • Pilihan konfigurasi Wide

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Komentar ing Total Commander Ultima Prime

Total Commander Ultima Prime software sing gegandhengan

Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nelusuri lan ngganti teks ing format file Microsoft, Open Document, PDF, file web disimpen file lan format arsip.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngganti jeneng akeh file kanthi bebarengan. Piranti lunak kasebut bisa ngganti jeneng file utawa bagean individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Utawa iki dirancang kanggo mbusak aplikasi antivirus lan antivirus Adaware, kalebu ngambah ing sistem pendaptaran lan file sakwentoro.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Utang iki ngresiki registri saka entri residual Avira sing disimpen ing sistem kasebut sawise ngilangi produk utama perusahaan kanthi cara tradisional.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka uninstaller piranti lunak sing bisa mbusak sistem lan aplikasi sing didhelikake karo entri pendaptaran, kanthi paksa mbusak item sing mbebayani lan ngatur autorun.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo mblokir sambungan saka jaringan mbebayani IP-alamat lan server. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe lan nyunting blacklists IP-alamat kanggo Pelanggaran lan tambahan saka ancaman beda tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nggawe anggota suling génré. Piranti lunak wis sawetara efek studio, profesional pribadi lan Cithakan siap.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: