Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: UltraISO
Wikipedia: UltraISO

Gambaran

UltraISO – lunak kuat bisa karo gambar. Piranti lunak ndhukung akeh populer format gambar, kayata: ISO, IMG, CIF, BIN, NRG etc utama kuwalitas saka UltraISO kalebu nggawe, editing, ganti wujud utawa mbusak saka gambar data. Piranti lunak ngandhut modul ISO-gambar struktur Optimization kanggo nyimpen saka disk papan. UltraISO mbisakake kanggo nggawe boot njaba lan Gunung gambar file menyang virtual njaba.

Fitur utama:

  • Dhukungan kanggo populer format
  • Nggawe, ngowahi, Ngonversi gambar data
  • Nggawe bootable pelaku usaha data
  • Optimization saka ISO-gambar struktur
UltraISO

UltraISO

Versi:
9.7.3.3629
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Ngundhuh UltraISO

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing UltraISO

UltraISO software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: