Unreal Commander

Unreal Commander

Versi:
3.57.1412
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Unreal Commander

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Unreal Commander
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Unreal Commander

Gambaran

Komandan Unreal – manajer file rong panel sing nyedhiyakake pangaturan file lan folder luwih efisien tinimbang Windows Explorer tradisional. Piranti lunak bisa nindakake kabeh jinis tugas sing biasanipun, kayata nyalin, ndeleng, sunting, mindhah lan mateni. Komandan Unreal bisa nggarap format arsip populer kanggo maca lan ngedit, ngandhut klien FTP sing dibangun lan nduweni teknologi drag-and-drop sing trep. Fungsi tambahan Panglima Unreal kalebu nggoleki file, pengganti grup, perhitungan ukuran subfolder, sinkronisasi direktori, mbukak sesi DOS, ngecek CRC hash, etc. Perangkat lunak iki dianggo karo plugin WLX, WCX, lan WDX lan ngidini sampeyan kanggo mbusak file kanthi aman. Komandan Unreal uga ngidini sampeyan ngganti gaya antarmuka, kalebu kategori warna file lan font kanggo kabeh elemen antarmuka.

Fitur utama:

  • Panelusuran luwih lanjut saka file
  • Ngganti jeneng file lan petunjuk
  • Dhukungan kanggo format arsip populer
  • Nganggo lingkungan jaringan
  • Antarmuka rong panel

Komentar ing Unreal Commander

Unreal Commander software sing gegandhengan

A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sarana migunani kanggo ngatasi masalah sing bisa kedade nalika sampeyan instal program antivirus lan produk keamanan saka sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Utawa iki dirancang kanggo mbusak kabeh data sing gegandhengan karo program AVG, kalebu entri pendaptaran, pembalap lan file instalasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Uninstaller iki mbusak program kaya Comodo Antivirus, Comodo Internet Security lan Comodo Firewall kalebu file residual lan entri pendaptaran.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Perangkat lunak antivirus iki nduweni teknologi analisis file heuristik lan prilaku kanggo ndeteksi obyek sing potensial mbebayani lan ancaman sing ora dingerteni.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Русский
Salah siji saka database donya anjog saka SQL. Lunak njamin kacepetan dhuwur, penak lan ease saka nggunakake.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kuat kanggo 3D modeling proyèk saka kerumitan dhuwur. Piranti lunak iki digunakake digunakake ing desain CAD, Graphic Design lan planning industri.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: