Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Unreal Commander

Gambaran

Komandan Unreal – manajer file rong panel sing nyedhiyakake pangaturan file lan folder luwih efisien tinimbang Windows Explorer tradisional. Piranti lunak bisa nindakake kabeh jinis tugas sing biasanipun, kayata nyalin, ndeleng, sunting, mindhah lan mateni. Komandan Unreal bisa nggarap format arsip populer kanggo maca lan ngedit, ngandhut klien FTP sing dibangun lan nduweni teknologi drag-and-drop sing trep. Fungsi tambahan Panglima Unreal kalebu nggoleki file, pengganti grup, perhitungan ukuran subfolder, sinkronisasi direktori, mbukak sesi DOS, ngecek CRC hash, etc. Perangkat lunak iki dianggo karo plugin WLX, WCX, lan WDX lan ngidini sampeyan kanggo mbusak file kanthi aman. Komandan Unreal uga ngidini sampeyan ngganti gaya antarmuka, kalebu kategori warna file lan font kanggo kabeh elemen antarmuka.

Fitur utama:

  • Panelusuran luwih lanjut saka file
  • Ngganti jeneng file lan petunjuk
  • Dhukungan kanggo format arsip populer
  • Nganggo lingkungan jaringan
  • Antarmuka rong panel
Unreal Commander

Unreal Commander

Versi:
3.57.1470
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Unreal Commander

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Unreal Commander

Unreal Commander software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: