Unreal Commander

Unreal Commander

Versi:
3.57.1378
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh Unreal Commander

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Unreal Commander
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Unreal Commander

Gambaran

Komandan Unreal – manajer file rong panel sing nyedhiyakake pangaturan file lan folder luwih efisien tinimbang Windows Explorer tradisional. Piranti lunak bisa nindakake kabeh jinis tugas sing biasanipun, kayata nyalin, ndeleng, sunting, mindhah lan mateni. Komandan Unreal bisa nggarap format arsip populer kanggo maca lan ngedit, ngandhut klien FTP sing dibangun lan nduweni teknologi drag-and-drop sing trep. Fungsi tambahan Panglima Unreal kalebu nggoleki file, pengganti grup, perhitungan ukuran subfolder, sinkronisasi direktori, mbukak sesi DOS, ngecek CRC hash, etc. Perangkat lunak iki dianggo karo plugin WLX, WCX, lan WDX lan ngidini sampeyan kanggo mbusak file kanthi aman. Komandan Unreal uga ngidini sampeyan ngganti gaya antarmuka, kalebu kategori warna file lan font kanggo kabeh elemen antarmuka.

Fitur utama:

  • Panelusuran luwih lanjut saka file
  • Ngganti jeneng file lan petunjuk
  • Dhukungan kanggo format arsip populer
  • Nganggo lingkungan jaringan
  • Antarmuka rong panel

Komentar ing Unreal Commander

Unreal Commander software sing gegandhengan

Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
A lunak kanggo comparison visual Varian beda saka file sing padha ing syarat-syarat sing beda lan sinkronisasi saka owah-owahan ngenalaken.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki pangurus direktori karo fungsi sing migunani kanggo ngatur file, lan uga kanggo dhaptar lan print folder utawa isi direktori.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Deutsch...
Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka sarana migunani kanggo ngatasi masalah sing bisa kedade nalika sampeyan instal program antivirus lan produk keamanan saka sistem kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ngirim data lan software saka komputer siji liyane liwat jaringan lokal utawa dening nggawe gambar file.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Aplikasi populer kanggo browser sing nyedhiyani puter maneh isi media sak Tetep ing internet. Uga lunak digunakake kanggo berkembang isi hiburan.
Ngundhuh
Gratis
English
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngasilaken gagasan beda utawa tugas ing wangun sirkuit. Piranti lunak mbisakake kanggo nglindhungi sirkuit marang akses ora sah karo sandhi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: