WinZip

WinZip

Versi:
23
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinZip

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: File kompresi
Lisensi: Gratis, nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinZip
Wikipedia: WinZip

Gambaran

WinZip – lunak fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung format ing arsip populer kayata ZIP, RAR, TAR, GZIP, 7Z, etc. WinZip ngandhut modul kanggo serep, Ngonversi file menyang format PDF, introduce watermarks marang Nyalin ora sah. Piranti lunak iku bisa kanggo nggedhekake kemungkinan dhewe kanthi nyambungake tambahan beda. WinZip fungsi kanggo nuduhake file ing jaringan sosial populer.

Fitur utama:

  • Dhukungan format arsip populer
  • Sandi pangayoman saka arsip
  • Konversi file menyang format PDF
  • Interaksi karo maya panyimpenan

Komentar ing WinZip

WinZip software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo bisa karo arsip saka macem-macem. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka komprèsi gambar lan nyawiji karo panuduh saka sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngompres file, sing bisa nambah, mbusak utawa ngganti jeneng file saka dokumen arsip.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak kanggo ngganti data kanthi piranti kaya panampa GPS lan pengontrol servo sing disambungake menyang komputer liwat port serial.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka antivirus kanthi kacepetan cepet lan deteksi virus sing bener, sing ndadekake data lan privasi pengguna aman.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyithak dokumen lan foto ing sembarang printer ing jaringan umum. Sampeyan bisa pratinjau dokumen sadurunge ngirim menyang printer jarak jauh.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: