HDD Regenerator

HDD Regenerator

Versi:
2011
Basa:
English

Ngundhuh HDD Regenerator

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
HDD Regenerator
Sistem operasi: Windows
Babagan: Hard disk
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: HDD Regenerator

Gambaran

HDD Regenerator – sarana Handy kanggo Recovery hard drive. Piranti lunak dianggo karo sistem file beda lan ngidini sampeyan kanggo mindhai hard drive kanggo karusakan utawa kasalahan. HDD Regenerator ngandhut algoritma khusus saka sinyal konsisten tingkat kurang lan dhuwur, sing ngganti lumahing rusak saka hard drive. Piranti lunak mulihaken sektor rusak dening ngoper tanpa impact ing file, sing disimpen ing komputer user. HDD Regenerator uga ngandhut modul kanggo nggawe lampu kilat drive bootable utawa CD lan DVD.

Fitur utama:

  • Mindai hard drive kanggo kerusakan lan kasalahan
  • Pendeteksi saka karusakan fisik ing lumahing disk
  • Ndhukung macem-macem sistem berkas
  • Nggawe pelaku usaha bootable

Komentar ing HDD Regenerator

HDD Regenerator software sing gegandhengan

Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nguji kacepetan rekaman lan maca data saka hard disk ing mode lan kondisi sing beda-beda sing disetel dening pangguna.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Iki minangka alat kanggo ndandani cacat fisik saka hard utawa floppy drive. Piranti lunak nawakake macem-macem mode operasi lan nyedhiyakake asil pindai sing rinci.
Ngundhuh
Demo
English
Iki minangka sistem sing komprehensif kanggo ngawasi status hard disk, sing ndeteksi kegagalan operasi utawa kasalahan disk sing beda lan nawakake macem-macem opsi kanggo ngatasi masalah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
software saged sekat disk hard, divisi utawa gabung sing, obah, mriksa, konversi lan pemugaran.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngoptimalake lan ngresiki sistem saka rasah file. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak file sak wentoro lan tumindak defragmentation saka hard disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak dirancang kanggo nguji kinerja hard disk. Piranti lunak ngukur kecepatan maca data lan rekaman saka blok acak ukuran tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak nyiaraken bahan video kanggo internet. Piranti lunak ndhukung Broadcast video streaming saka layar komputer lan kamera ing layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo bisa karo jaringan FreeNet anonim decentralized. Lunak njamin ijol-ijolan aman saka file lan download saka macem-macem data.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak iki ndhukung scan antivirus, teknologi awan lan algoritma comlpex sing efektif saka deteksi ancaman heuristic.
Ngundhuh
Nyoba
English, Русский, 한국어...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: