WinMerge

Versi:
2.14
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh WinMerge

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinMerge
Wikipedia: WinMerge

Gambaran

WinMerge – lunak kanggo comparison visual saka owah-owahan digawe ing obyek ing macem-macem format. Piranti lunak analisis owah-owahan digawe ing versi beda saka file, folder padha utawa direktori lan nampilake beda antarane wong-wong mau ing wangun teks. WinMerge ngandhut editor fleksibel karo sing penting beda antarane pecahan saka teks. WinMerge ngijini sampeyan kanggo nyelarasake owah-owahan sing ndadekake piranti lunak alat banget kanggo kedhaftar sing digunakake ing proyèk bebarengan. WinMerge ndhukung sambungan saka macem-macem tambahan kanggo ngluwihi kemungkinan saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Comparison lan gabung file
  • Penting saka pecahan teks béda
  • Mekanisme comparison direktori cepet
  • Nggawe file patch
  • Opening saka arsip kanthi nggunakake 7-Zip

Komentar ing WinMerge

WinMerge software sing gegandhengan

sarana kanggo waras file dibusak ing komputer lan macem-macem pelaku usaha data. Uga ana fungsi saka Recovery data ing drive rusak utawa format.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo ngresiki sistem mati file rasah lan tumindak aman lengkap lunak.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka pangatur file sing ndhukung kabeh tugas umum, FTP-klien sing dibangun lan akeh fungsi tambahan kanggo nggarap file lan direktori.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Instrument kanggo mbukak kunci file sing dikunci dening pangolahan sistem. Nanging ndhukung eliminasi macem-macem kasalahan sistem sak karya karo file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nelusuri lan ngganti teks ing format file Microsoft, Open Document, PDF, file web disimpen file lan format arsip.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, 日本語
Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo ngatur pitunjuk mouse liwat webcam sing nlacak gerakan kepala sing ngijini sampeyan kanggo mindhah kursor menyang area sing dikarepake ing layar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: