WinMerge

WinMerge

Versi:
2.14
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh WinMerge

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Manajemen file
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinMerge
Wikipedia: WinMerge

Gambaran

WinMerge – lunak kanggo comparison visual saka owah-owahan digawe ing obyek ing macem-macem format. Piranti lunak analisis owah-owahan digawe ing versi beda saka file, folder padha utawa direktori lan nampilake beda antarane wong-wong mau ing wangun teks. WinMerge ngandhut editor fleksibel karo sing penting beda antarane pecahan saka teks. WinMerge ngijini sampeyan kanggo nyelarasake owah-owahan sing ndadekake piranti lunak alat banget kanggo kedhaftar sing digunakake ing proyèk bebarengan. WinMerge ndhukung sambungan saka macem-macem tambahan kanggo ngluwihi kemungkinan saka piranti lunak.

Fitur utama:

  • Comparison lan gabung file
  • Penting saka pecahan teks béda
  • Mekanisme comparison direktori cepet
  • Nggawe file patch
  • Opening saka arsip kanthi nggunakake 7-Zip

Komentar ing WinMerge

WinMerge software sing gegandhengan

Iki minangka saperangan saka macem-macem perangkat lunak lan setelan tambahan kanggo ngluwihi fungsi pangatur file Panglima Total.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Iki minangka uninstaller saka piranti lunak sing ora perlu, diinstal ekstensi ing browser, aplikasi Windows lan file residual.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nyalin lan mindhah file cepet. Struktur software termasuk akeh beda sing nyedhiyani penak maksimum Nyalin ing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo mbukak kunci file-file sing nanggapi kesalahan menyang upaya pangguna kanggo mbusak, nyalin, ngganti jeneng utawa mindhah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka file manager papat jendhela sing ndhukung fungsi dhasar kanggo ngatur file lan nyortirake ing sistem kanggo kabutuhan pribadi.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngganti jeneng akeh file kanthi bebarengan. Piranti lunak kasebut bisa ngganti jeneng file utawa bagean individu.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo pamisah file menyang bagean lan gabung sesampunipun. Piranti lunak ndhukung file macem-macem ukuran lan format.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki manajer file multifungsi gumantung antarmuka dual-panel kanggo nambah kinerja tugas karo file.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngilangi produk antivirus G Data, sing perlu ing kasus-kasus pamblokiran antivirus sing gagal utawa ora lengkap kanthi cara biasa Windows.
Ngundhuh
Gratis
English
Utawa iki dirancang kanggo ngilangi instal produk antivirus eScan saka sistem kasebut. Piranti lunak mbusak kabeh jejak antivirus kayata file residual lan entri registri.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nampilake kondisi cuaca kabeh ndonya. Software mbisakake kanggo tindakake macem-macem pratondho weather lan nampilake animasi owahan ing peta.
Ngundhuh
Gratis
English
Cara trep kanggo berkembang memori lan sinau basa manca. Software nganalisa mastering informasi saka pangguna lan nemtokake algoritma learning paling sarujuk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Utilitas iki mbantu nglancarake game lan piranti lunak ing mode tanpa wates, sanajan mode iki ora didhukung kanthi standar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: