AOMEI PXE Boot

Versi:
1.5
Basa:
English

Ngundhuh AOMEI PXE Boot

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AOMEI PXE Boot

Gambaran

AOMEI PXE Boot – lunak dirancang kanggo mbukak komputer lan ngilangke masalah sing liwat jaringan lokal. lunak nyambung komputer utama, IE server, komputer liyane liwat jaringan lokal umum lan kanthi nggunakake gambar ISO sing digawé utawa lingkungan Sederhana kayata Windows PE, mbisakake kanggo ngawula. AOMEI PXE Boot gedhe kanggo serep data utawa Recovery saka sistem rusak ing mesin klien tanpa drive optik utawa USB-port. Software uga ndhukung loading diselarasake saka macem-macem komputer bebarengan. AOMEI PXE Boot mbutuhake owah-owahan tartamtu kanggo konfigurasi BIOS komputer klien kanggo layanan liwat server.

Fitur utama:

  • Loading komputer liwat jaringan lokal
  • Nggunakake saka bootable ISO-gambar utawa lingkungan simplified
  • Loading saka komputer tanpa drive optik utawa USB-bandar
  • Diselarasake loading saka macem-macem komputer

Komentar ing AOMEI PXE Boot

AOMEI PXE Boot software sing gegandhengan

Iki gampang kanggo nggunakake jaringan scanner kanggo nganalisa jaringan lokal, karo pesawat fungsi sing dirancang kanggo kontrol remot komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.
Ngundhuh
Gratis
English
Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nyinkronake data ing antarane komputer lan piranti liyane. Uga ndhukung serep ing server beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo menehi hasil karo spyware. Piranti lunak mbisakake kanggo nindakake analisis rinci sistem lan ngontrol cara miwiti boot.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo dijupuk video saka layar komputer. Uga ndhukung rekaman bagean tartamtu ing layar lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: