AOMEI PXE Boot AOMEI PXE Boot

Ngundhuh Ngundhuh AOMEI PXE Boot

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

AOMEI PXE Boot – lunak dirancang kanggo mbukak komputer lan ngilangke masalah sing liwat jaringan lokal. lunak nyambung komputer utama, IE server, komputer liyane liwat jaringan lokal umum lan kanthi nggunakake gambar ISO sing digawé utawa lingkungan Sederhana kayata Windows PE, mbisakake kanggo ngawula. AOMEI PXE Boot gedhe kanggo serep data utawa Recovery saka sistem rusak ing mesin klien tanpa drive optik utawa USB-port. Software uga ndhukung loading diselarasake saka macem-macem komputer bebarengan. AOMEI PXE Boot mbutuhake owah-owahan tartamtu kanggo konfigurasi BIOS komputer klien kanggo layanan liwat server.

Fitur utama ing:

  • Loading komputer liwat jaringan lokal
  • Nggunakake saka bootable ISO-gambar utawa lingkungan simplified
  • Loading saka komputer tanpa drive optik utawa USB-bandar
  • Diselarasake loading saka macem-macem komputer

Komentar tumrap AOMEI PXE Boot:


AOMEI PXE Boot Lunak related:


Jaringan   Internet  

piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Testing   Jaringan  

Alat tes sambungan jaringan lan aplikasi. Piranti lunak nampilake informasi rinci bab protokol tingkat beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch

Testing   Jaringan  

Alat kanggo mindhai komputer ing jaringan. Piranti lunak mbisakake kanthi otomatis mindai jaringan lan nampa data ing komputer interconnected.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan  

Piranti lunak kanggo mindhai jaringan kanggo ngarsane kerentanan. Piranti lunak ndhukung jinis beda saiki bakal mindai lan ngecek keamanan jaringan beda ukuran utawa kerumitan.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Português...

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Jaringan   Internet  

Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Internet   Jaringan   Testing  

Pesawat free keperluan jaringan sing digabungake menyang lunak single. Kesempatan sudhut saka kontrol jaringan sing kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Jaringan  

Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Español, Português...

Cd   Jaringan  

Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

piranti lunak kanggo waras data saka macem-macem jinis. Piranti lunak iku bisa kanggo waras file ilang utawa kasedhiya saka piranti beda lan pelaku usaha data.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

The media player misuwur karo lanjut saka setelan. Piranti lunak ndhukung macem-macem format subtitle lan ketemu codecs ilang ing internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Antiviruses   Optimization sistem  

Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.

Ngundhuh
Gratis
English

Jupuk Layar  

Alat kanggo nggawe gambar lan ngrekam bagéan kapisah saka layar komputer. Uga lunak ngandhut dibangun ing editor bisa karo gambar lan efek.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Deutsch

Chat   Webcams   Komunikasi swara  

Alat kanggo pesen teks, swara, lan video. Software ngijini sampeyan kanggo enggo bareng file lan nambah penggunane kanggo kontak saka aplikasi liyane.

Ngundhuh
Gratis
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: