AOMEI PXE Boot

AOMEI PXE Boot

Versi:
1.5
Basa:
English

Ngundhuh AOMEI PXE Boot

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: AOMEI PXE Boot

Gambaran

AOMEI PXE Boot – lunak dirancang kanggo mbukak komputer lan ngilangke masalah sing liwat jaringan lokal. lunak nyambung komputer utama, IE server, komputer liyane liwat jaringan lokal umum lan kanthi nggunakake gambar ISO sing digawé utawa lingkungan Sederhana kayata Windows PE, mbisakake kanggo ngawula. AOMEI PXE Boot gedhe kanggo serep data utawa Recovery saka sistem rusak ing mesin klien tanpa drive optik utawa USB-port. Software uga ndhukung loading diselarasake saka macem-macem komputer bebarengan. AOMEI PXE Boot mbutuhake owah-owahan tartamtu kanggo konfigurasi BIOS komputer klien kanggo layanan liwat server.

Fitur utama:

  • Loading komputer liwat jaringan lokal
  • Nggunakake saka bootable ISO-gambar utawa lingkungan simplified
  • Loading saka komputer tanpa drive optik utawa USB-bandar
  • Diselarasake loading saka macem-macem komputer

Perangkat lunak sing gegandhengan

Gratis, demo
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Gratis
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe media bootable utawa gambar CD adhedhasar Windows PE tanpa masang WAIK lan karo kemampuan kanggo nambah file dhewe.
Gratis, nyoba
Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.
Demo
Piranti lunak wis dirancang kanggo serep lan mulihake sistem ing sawetara klik tanpa nggunakake media bootable.
Gratis
Piranti lunak wis dirancang kanggo masang sistem gambar karo kabeh komponen diinstal ing macem-macem komputer ing jaringan lokal umum.

Komentar ing AOMEI PXE Boot

AOMEI PXE Boot software sing gegandhengan

Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe lampu kilat drive bootable. Software ngijini sampeyan kanggo nransfer file instalasi kanggo pelaku usaha data kanggo instalasi saka software utawa operation sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo waras file dibusak utawa ilang. Software dianggo karo sistem file populer lan waras file ing pelaku usaha Alexa beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Español...
Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka produk antivirus modern kanggo nglindhungi komputer saka ancaman sing paling mbebayani, nglawan serangan web, nglawan penipuan lan nyimpen data privasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki antivirus lan antispyware solusi sing aman kanggo njaga privasi lan keamanan PC ngarep saka macem-macem serangan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Alat kanggo ngowahi file populer saka siji format liyane. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur kualitas konversi lan ngundhuh video saka layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo waras data ilang saka macem-macem format saka komputer lan disambungake menyang pelaku usaha external.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak dirancang kanggo proses kualitatif materi video kanthi nggunakake efek visual sing beda lan cepet ngunggah video rampung menyang internet.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo file video lan Ngonversi kanggo macem-macem format. Lunak dianggo karo subtitles lan ngijini sampeyan kanggo aplikasi saringan utawa codecs nalika nindakake.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka utusan perusahaan kanthi fungsional canggih kanggo komunikasi ing obrolan lan dhukungan kanggo swara utawa konferensi video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki alat kanggo ngobong CD lan DVD, nggawe CD audio lan mbakar gambar ISO. Piranti lunak bisa digarap sawetara drive bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: