WirelessKeyView WirelessKeyView

Ngundhuh Ngundhuh WirelessKeyView

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Gratis
Review rating:

Gambaran:

WirelessKeyView – lunak kanggo waras sandhi ilang saka Wi-Fi. Software ketemu lan waras kabeh tombol keamanan WAP utawa WPA kang disimpen ing layanan dhasar saka sistem operasi. WirelessKeyView bisa waras sandhi saka Wi-Fi sing disimpen ing layanan sistem operasi sing cocog, tanpa kamungkinan kanggo waras tombol disimpen dening piranti lunak pihak katelu. WirelessKeyView ngijini sampeyan kanggo nyimpen dhaftar sandhi ketemu ing document teks, HTML lan XML file utawa nyalin tombol kapisah menyang clipboard. Uga piranti lunak ndhukung Bukak saka pelaku usaha data beda.

Fitur utama ing:

  • Recovery saka sandhi Wi-Fi
  • Rincian informasi babagan jaringan
  • Mbusak tombol adapter jaringan lawas
  • Nyimpen sandhi ing file utawa clipboard

Komentar tumrap WirelessKeyView:


WirelessKeyView Lunak related:


Jaringan   Internet  

piranti lunak kanggo nggawe jaringan pribadi virtual antarane komputer liwat internet. The enkripsi kalkulus beda digunakake kanggo Tetep dilindhungi ing jaringan lokal.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo ngakses menyang situs diblokir lan mateni censorship internet. Uga lunak ngijini kanggo nglindhungi akun pengguna lan sandhi marang hacking ing.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

Internet  

Alat menehi akses menyang Camping diblokir. Software mbisakake kanggo lulus pemblokiran censorship nggawe sambungan liwat proxy server pribadi.

Ngundhuh
Gratis
English, 中文, 文言

Internet  

Alat kuat kanggo otomatis panelusuran, kanggo proses lan ngawasi gedhe Jumlah saka informasi saka internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngekspor data dijupuk kanggo macem-macem format.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Internet   Enkripsi  

Piranti lunak kanggo sambungan dilindhungi lan mau web aman ing internet. Rahasia samubarang operasi online ngrambah dening owah-owahan saka IP-alamat pangguna.

Ngundhuh
Adware, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Français, Español...

E-mail  

Klien kuat kanggo karya aman karo email. Lunak njamin pangayoman dipercaya marang spam lan file mbebayani.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Jaringan   Internet   Game  

Populer antarane tukang game emulator jaringan lokal. Lunak njamin sambungan aman karo pemain lan wis akeh kolom kanggo ngganti.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, Italiano...

Internet  

piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Internet   Enkripsi  

Alat menehi lunak jaringan kemampuan kanggo bisa liwat proxy server ing cilik saka anané. Uga piranti lunak bypasses watesan firewall lan mbisakake kanggo ndhelikake IP-alamat.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Internet  

A lunak kanggo nambah sambungan internet kanthi nggawe pangowahan perlu kanggo setelan modem lan modul jaringan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi DVDs menyang populer format video, DVDs serep ing cara lan lulus pangayoman njaba marang Nyalin.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Telpon  

Piranti lunak kanggo transfer file loro-cara antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

Alat kanggo ngontrol loading otomatis aplikasi, layanan lan komponen. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur wiwitan otomatis kanggo macem-macem akun.

Ngundhuh
Gratis
English

Ekstensi  

piranti lunak kanggo nggedhekake kemungkinan saka browser modern lan web-aplikasi. lunak nggabungke isi multimedia lan interaktif menyang lunak platform siji.

Ngundhuh
Gratis
English

Video dinggo ngowahi   Audio dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: