Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: File kompresi
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinRAR
Wikipedia: WinRAR

Gambaran

WinRAR – lunak kuat kanggo compress data lan bisa karo arsip. Software ndhukung karya karo format arsip utama lan menehi tingkat dhuwur saka komprèsi. WinRAR bisa waras arsip rusak, nggawe timer menyuling lan arsip multivolume, karya karo arsip sandi dilindhungi utawa ndhelik, etc. Software interaksi karo sistem panuduh operasi sing mbisakake kanggo Pack utawa unpack arsip tanpa Bukak lunak. WinRAR bisa pamisah arsip menyang volume individu kanggo rekaman aman ing pelaku usaha data.

Fitur utama:

  • Tingkat dhuwur saka komprèsi
  • Ndhukung format ing arsip utama
  • Nggawe arsip multivolume
  • Interaksi karo panuduh
  • Sandi pangayoman saka arsip

Gambar:

WinRAR
WinRAR
WinRAR
WinRAR
WinRAR
WinRAR
WinRAR
WinRAR

WinRAR

Versi:
5.90
Arsitektur:
Basa:

Ngundhuh WinRAR

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing WinRAR

WinRAR software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: