WinRAR

Versi:
5.61
Arsitektur:
Basa:

Ngundhuh WinRAR

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: File kompresi
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinRAR
Wikipedia: WinRAR

Gambaran

WinRAR – lunak kuat kanggo compress data lan bisa karo arsip. Software ndhukung karya karo format arsip utama lan menehi tingkat dhuwur saka komprèsi. WinRAR bisa waras arsip rusak, nggawe timer menyuling lan arsip multivolume, karya karo arsip sandi dilindhungi utawa ndhelik, etc. Software interaksi karo sistem panuduh operasi sing mbisakake kanggo Pack utawa unpack arsip tanpa Bukak lunak. WinRAR bisa pamisah arsip menyang volume individu kanggo rekaman aman ing pelaku usaha data.

Fitur utama:

  • Tingkat dhuwur saka komprèsi
  • Ndhukung format ing arsip utama
  • Nggawe arsip multivolume
  • Interaksi karo panuduh
  • Sandi pangayoman saka arsip

Komentar ing WinRAR

WinRAR software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.
Ngundhuh
Gratis
English
lunak kaleksanane metu operasi beda karo sistem file. Software ndhukung karya karo server FTP lan Nyedhiyani kesempatan akeh kanggo ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat kanggo ngawasi kahanan saka macem-macem komponen komputer. Piranti lunak iku bisa kanggo nampilake saiki, maksimal lan tithik Nilai voltase komponen komputer.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak karo pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen sakabehane komputer remot kanthi nggunakake jaringan lokal utawa global.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka solusi sing apik kanggo ngatur lan muter file media ing komputer, lan uga ngirim file media antarane komputer lan piranti Sony.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo nggawe gambar kanthi editor sing dibangun lan intuisi antarmuka.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: