WinRAR WinRAR

Ngundhuh Ngundhuh WinRAR

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows, Android
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

WinRAR – lunak kuat kanggo compress data lan bisa karo arsip. Software ndhukung karya karo format arsip utama lan menehi tingkat dhuwur saka komprèsi. WinRAR bisa waras arsip rusak, nggawe timer menyuling lan arsip multivolume, karya karo arsip sandi dilindhungi utawa ndhelik, etc. Software interaksi karo sistem panuduh operasi sing mbisakake kanggo Pack utawa unpack arsip tanpa Bukak lunak. WinRAR bisa pamisah arsip menyang volume individu kanggo rekaman aman ing pelaku usaha data.

Fitur utama ing:

  • Tingkat dhuwur saka komprèsi
  • Ndhukung format ing arsip utama
  • Nggawe arsip multivolume
  • Interaksi karo panuduh
  • Sandi pangayoman saka arsip

Komentar tumrap WinRAR:


WinRAR Lunak related:


File komprèsi  

Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File komprèsi  

Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

File komprèsi  

Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.

Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa

File komprèsi  

Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.

Ngundhuh
Gratis
English

File komprèsi  

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.

Ngundhuh
Gratis
English

Webcams  

piranti lunak kanggo nemtokke efek visual beda kanggo Broadcast video. piranti bisa nganggo webcam kanggo siaran ing macem-macem aplikasi.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Antiviruses  

Alat fungsi kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software nglindhungi marang werna-werna ancaman lan ngijini sampeyan kanggo matesi akses menyang situs diwasa.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Foto  

Piranti lunak kanggo ngatur nglumpukke potret lan bahan video. Uga lunak nyedhiyakake tlusur lan sudhut kemungkinan gampang kanggo proses file.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

File  

Alat populer kanggo ngatur file lan macem-macem unsur saka sistem. Software ndhukung akeh Plugins migunani lan dibangun ing keperluan.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Game  

Game kertu free ing aliran strategi. Game nduwe pesawat SIM gaib karo pahlawan legendaris saka Semesta Warcraft.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Cd  

Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch, 中文...

Audio dinggo ngowahi  

Alat trep kanggo bisa karo cd audio lan file. Piranti lunak ndhukung fungsi menyuling ing trek audio saka CD kualitas dhuwur.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Optimization sistem  

A lunak populer kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem. Software ngijini sampeyan kanggo mbusak data pendaptaran lan ngresiki sajarah kegiatan internet.

Ngundhuh
Gratis, ora mbayar
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: