WinRAR

WinRAR

Versi:
5.71 beta
Arsitektur:
Basa:

Ngundhuh WinRAR

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: WindowsAndroid
Babagan: File kompresi
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WinRAR
Wikipedia: WinRAR

Gambaran

WinRAR – lunak kuat kanggo compress data lan bisa karo arsip. Software ndhukung karya karo format arsip utama lan menehi tingkat dhuwur saka komprèsi. WinRAR bisa waras arsip rusak, nggawe timer menyuling lan arsip multivolume, karya karo arsip sandi dilindhungi utawa ndhelik, etc. Software interaksi karo sistem panuduh operasi sing mbisakake kanggo Pack utawa unpack arsip tanpa Bukak lunak. WinRAR bisa pamisah arsip menyang volume individu kanggo rekaman aman ing pelaku usaha data.

Fitur utama:

  • Tingkat dhuwur saka komprèsi
  • Ndhukung format ing arsip utama
  • Nggawe arsip multivolume
  • Interaksi karo panuduh
  • Sandi pangayoman saka arsip

Komentar ing WinRAR

WinRAR software sing gegandhengan

piranti lunak kanggo compress, ngowahi lan unpack arsip saka macem-macem jinis lan ukuran. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo operasi efektif saka arsip.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo compress lan decompress arsip saka macem-macem jinis. Software ndhukung konversi antarane format arsip lan mbisakake waras arsip rusak.
Ngundhuh
Gratis
Basa Jawa
Alat fungsi dibangun kanggo bisa nganggo arsip. Piranti lunak ndhukung populer format lan ngidini sampeyan kanggo nambah watermarks hak cipta.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka alat sing paling apik kanggo ngompres file, sing bisa nambah, mbusak utawa ngganti jeneng file saka dokumen arsip.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Ing Archiver kuat karo dhukungan saka format arsip populer. Piranti lunak mbisakake waras arsip rusak lan Ngonversi menyang format liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Software compresses file lan nggunakake cara komprèsi paling produktif kanggo entuk asil sing paling apik.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo ngundhuh lan enggo bareng file ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh file kanthi cepet lan kalebu pamuter ditempelake kanggo muter file media.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak cilik kanggo mbukak kunci file PDF lan disimpen tanpa watesan asli. Piranti lunak ndhukung proses batch file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka antivirus komprehensif sing nganggo piranti keamanan tambahan kanggo nambah kinerja komputer saka perusahaan Qihoo 360.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo remot kontrol komputer kang disambungake menyang internet. Ana uga kamungkinan saka telpon video lan ijol-ijolan file.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak iki nduweni alat sing gedhe kanggo ngoptimalake sistem lan sacara umum bisa nambah kinerja ing macem-macem cara.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak karo akèh layanan web dibangun ing kanggo akses gampang menyang kaca web lan jaringan sosial liwat browser.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka pemindai cepet multi-thread sing disambungake menyang jaringan sing nyedhiyakake informasi sing cukup kanggo saben alamat IP sing dideteksi.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter media sing ndhukung format sing beda. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur perpustakaan musik lan ndeleng subtitles.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: