WampServer

WampServer

Versi:
3.1.7
Arsitektur:
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WampServer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Alat web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WampServer
Wikipedia: WampServer

Gambaran

WampServer – pesawat lunak dirancang kanggo pembangunan. Komposisi lunak kalebu versi paling anyar saka server MySQL database, web server Apache, programming language PHP lan tambahan liyane. WampServer mbisakake kanggo nggawe web server cepet sing ngijini sampeyan kanggo nggawe kaca web cilik utawa lengkap. Uga WampServer ndhukung karya aplikasi web PHPMyAdmin Processing liyane Sederhana data. WampServer mbisakake kanggo ngganti versi lan ngatur setelan MySQL utawa Apache, konfigurasi file sunting, ngalih server antarane online lan offline mode. Manajemen saka server lan maneka warna layanan lunak wis dileksanakake kanthi nggunakake menu konteks sing dumunung ing taskbar.

Fitur utama:

  • Nggawe web server lengkap
  • Gedhe pesawat saka tambahan kanggo pembangunan
  • Kemungkinan sudhut kanggo ngatur server

Komentar ing WampServer

WampServer software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.
Ngundhuh
Gratis
English
Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Teknologi kanggo operasi lengkap saka macem-macem komponen lan aplikasi ditulis ing basa Jawa program. Piranti lunak nemen ngembang kemungkinan saka browser lan aplikasi sing gratis-mlaku ing jaringan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo loading cepet lan efisien saka pembalap. Piranti lunak analisis informasi rinci babagan piranti lan nampilake pembalap required.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak antivirus sing nduweni penghargaan iki nyedhiyakake kabeh langkah keamanan sing perlu lan nggawe lingkungan dipercaya sing direksa marang virus.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngresiki sistem saka ampas file lan sak wentoro. Uga lunak ngijini kanggo mbusak Plugins beda lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak bakal ngawasi lan nganalisa aktivitas jaringan kanthi maneka warna kemampuan penyaringan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nulis aksara lan ngirim kanthi nganggo e-mail utawa fax kanthi kemampuan nyetak amplop lan label.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor teks cepet karo pesawat saka migunani fitur. Piranti lunak ngandhut sistem golèk cerdas, keywords panggantos lan ngijini sampeyan kanggo Count karakter.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sarana kanggo ngresiki PC saka data Avast sing ora perlu, kalebu file, pembalap lan entri registri sing asring tetep sawise ngilangi produk antivirus Avast.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: