WampServer

Versi:
8.0.7600.16385
Arsitektur:
32 dicokot (x86)
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WampServer

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Alat web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: WampServer
Wikipedia: WampServer

Gambaran

WampServer – pesawat lunak dirancang kanggo pembangunan. Komposisi lunak kalebu versi paling anyar saka server MySQL database, web server Apache, programming language PHP lan tambahan liyane. WampServer mbisakake kanggo nggawe web server cepet sing ngijini sampeyan kanggo nggawe kaca web cilik utawa lengkap. Uga WampServer ndhukung karya aplikasi web PHPMyAdmin Processing liyane Sederhana data. WampServer mbisakake kanggo ngganti versi lan ngatur setelan MySQL utawa Apache, konfigurasi file sunting, ngalih server antarane online lan offline mode. Manajemen saka server lan maneka warna layanan lunak wis dileksanakake kanthi nggunakake menu konteks sing dumunung ing taskbar.

Fitur utama:

  • Nggawe web server lengkap
  • Gedhe pesawat saka tambahan kanggo pembangunan
  • Kemungkinan sudhut kanggo ngatur server

Komentar ing WampServer

WampServer software sing gegandhengan

Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.
Ngundhuh
Gratis
English
editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kuat kanggo nggawe musik lan macem-macem campur. Software ndhukung spektrum sudhut pribadi lan efek kanggo DJing profesional.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo nransfer file music, klip video utawa daftar lagu antarane iPhone, iPod, iPad lan komputer ing loro pituduh.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo akses menyang basis kang duwe omah asosiasi. Piranti lunak mbisakake kanggo nggoleki informasi perlu, ngatur saldo akun lan ndeleng sajarah pembayaran saka laporan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo bisa karo teknologi VPN. Lunak nduweni kolom kanggo nggawe saluran ndhelik minangka titik-kanggo-titik utawa server-kanggo-klien.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital kanthi kualitas dhuwur. Piranti lunak bisa ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pamuter kanggo muter maneh lagu karaoke benten aliran. Piranti lunak iku bisa kanggo nyetel mungel, tempo, vokal lan indeks saka anggota musik.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Trep lan multifunctional chatting kanggo komunikasi ing jaringan lokal utawa internet. Piranti lunak menehi tingkat dhuwur saka pangayoman supaya nyegah bocor data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский
Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: