Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: MySQL
Wikipedia: MySQL

Gambaran

MySQL – sistem populer kanggo nggawe lan ngatur data. Piranti lunak wis kacepetan dhuwur Processing database lan nyuda biaya pemberdayaan sistem utawa database management. Nggunakake server internal pangguna nduweni kemampuan kanggo nambah MySQL ing piranti lunak dewekan. Piranti lunak uga ndhukung akeh jinis tabel sing nyedhiyani telusuran lengkap teks lan transaksi ing tingkat individu.

Fitur utama:

  • Manajemen Database
  • Kacepetan dhuwur saka Processing saka database
  • Dhukungan kanggo macem-macem jinis tabel
MySQL

MySQL

Versi:
8.0.19
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh MySQL

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing MySQL

MySQL software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: