VMware Workstation VMware Workstation

Ngundhuh Ngundhuh VMware Workstation

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Paket: Player
Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

VMware Workstation – piranti lunak sing kuat kanggo nggarap mesin virtual. Piranti lunak mbisakake nggawe mesin virtual ing kontrol Windows, Mac, Linux lan sistem operasi liyane. VMware Workstation bisa mlaku bebarengan saperangan sistem virtual sing, yen perlu, bisa dikelompokan ing jaringan lokal virtual. Piranti lunak mbisakake nyetel intine core prosesor, jumlah operasi lan memori grafis kanggo operasi mesin virtual. VMware Workstation nyedhiyakake test aman saka aplikasi utawa piranti lunak sing curiga tanpa resiko kanggo ngrusak sistem utama, kanthi mlaku ing lingkungan virtual sing kuwat.

Fitur utama ing:

  • Emulation saka sistem paling operasi
  • Simulasi saka jaringan virtual umum
  • Pilihan sawetara kanggo konfigurasi

Komentar tumrap VMware Workstation:


VMware Workstation Lunak related:


Emulators  

Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Emulators  

Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Emulators  

Salah siji saka emulators anjog saka PlayStation game Laptop console. Piranti lunak ndhukung akeh game lan Manajemen layanan PlayStation Network.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Emulators  

Alat kanggo muter game ing GameCube lan Wii nyenengake game. Piranti lunak mbenakake kualitas gambar lan ngijini nggunakake joysticks game.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français, Español...

Emulators  

Piranti lunak kanggo emulate karya mouse lan keyboard nggunakake joysticks game. Piranti lunak ndhukung konfigurasi kombinasi tombol ing keyboard utawa mouse lan nyedhiyakake Emulation cepet ing joystick ing.

Ngundhuh
Gratis
English

Emulators  

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français

Emulators  

Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Emulators  

Ing emulator Sony PlayStation console game. Piranti lunak njamin muter cd game lan gambar sing nggunakake macem-macem tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Español

Emulators  

Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Français...

Remote akses  

Piranti lunak kanggo nggawe server media lengkap. Piranti lunak ndhukung remot akses kanggo file media saka komputer lan piranti beda.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Cd  

Piranti lunak kanggo ndeleng informasi lengkap babagan struktur file saka hard disk lan ngoptimalake disk papan. Piranti lunak menehi sawetara Varian kanggo nampilake struktur isi ing disk.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Tèks editors  

editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Optimization sistem   Game  

Alat kanggo nambah kinerja sistem lan ngoptimalake urutane critane game. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nindakake optimasi ing mode otomatis utawa manual.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan   Tèks editors  

Editor fungsi kanggo bisa karo kode. Piranti lunak ngandhut pesawat fitur kuat lan kemampuan kanggo ngunggah file lokal kanggo FTP-server.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, 한국어

Remote akses  

Piranti lunak kanggo akses menyang data saka komputer remot utawa piranti. Piranti lunak nggunakake ngukur keamanan lan enkripsi kenceng kanggo nglindhungi data.

Ngundhuh
Ora mbayar
English

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: