Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VMware Workstation
Wikipedia: VMware Workstation

Gambaran

VMware Workstation – piranti lunak sing kuat kanggo nggarap mesin virtual. Piranti lunak mbisakake nggawe mesin virtual ing kontrol Windows, Mac, Linux lan sistem operasi liyane. VMware Workstation bisa mlaku bebarengan saperangan sistem virtual sing, yen perlu, bisa dikelompokan ing jaringan lokal virtual. Piranti lunak mbisakake nyetel intine core prosesor, jumlah operasi lan memori grafis kanggo operasi mesin virtual. VMware Workstation nyedhiyakake test aman saka aplikasi utawa piranti lunak sing curiga tanpa resiko kanggo ngrusak sistem utama, kanthi mlaku ing lingkungan virtual sing kuwat.

Fitur utama:

  • Emulation saka sistem paling operasi
  • Simulasi saka jaringan virtual umum
  • Pilihan sawetara kanggo konfigurasi
VMware Workstation

VMware Workstation

Produk:
Versi:
15.5.2.15785246
Basa:
English

Ngundhuh VMware Workstation

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing VMware Workstation

VMware Workstation software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: