VMware Workstation

Produk:
Versi:
15.0.2.10952284
Basa:
English

Ngundhuh VMware Workstation

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: VMware Workstation
Wikipedia: VMware Workstation

Gambaran

VMware Workstation – piranti lunak sing kuat kanggo nggarap mesin virtual. Piranti lunak mbisakake nggawe mesin virtual ing kontrol Windows, Mac, Linux lan sistem operasi liyane. VMware Workstation bisa mlaku bebarengan saperangan sistem virtual sing, yen perlu, bisa dikelompokan ing jaringan lokal virtual. Piranti lunak mbisakake nyetel intine core prosesor, jumlah operasi lan memori grafis kanggo operasi mesin virtual. VMware Workstation nyedhiyakake test aman saka aplikasi utawa piranti lunak sing curiga tanpa resiko kanggo ngrusak sistem utama, kanthi mlaku ing lingkungan virtual sing kuwat.

Fitur utama:

  • Emulation saka sistem paling operasi
  • Simulasi saka jaringan virtual umum
  • Pilihan sawetara kanggo konfigurasi

Komentar ing VMware Workstation

VMware Workstation software sing gegandhengan

Android emulator kanggo mbukak aplikasi seluler ing komputer. Piranti lunak ndhukung jinis beda piranti Android lan versi sing.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Emulator kuat kanggo nguji aplikasi, game lan konten liyane sing dikembangake kanggo sistem operasi Android. Piranti lunak ndhukung download saka Google Play lan file apk saka komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo mbukak aplikasi Android lan game. Uga ndhukung download saka macem-macem isi saka layanan free.
Ngundhuh
Nyoba
English
Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nginstal lan mbukak sistem operasi beda ing lingkungan virtual karo paramèter saka sembarang komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The media player karo pesawat saka fungsi dhasar. Piranti lunak ndhukung subtitles, telusuran isi ing YouTube lan puter maneh SHOUTcast lepen.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nelusuri lan ngganti teks ing format file Microsoft, Open Document, PDF, file web disimpen file lan format arsip.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo ngoptimalake lan nambah kinerja sistem. Piranti lunak otomatis nggoleki masalah sistem lan ngidini kanggo mbenerake kasalahan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo transfer cepet saka file saka macem-macem jinis utawa ukuran. Software ndhukung ijol-ijolan data ing antarane sawetara piranti lan komputer bebarengan.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.
Ngundhuh
Nyoba
English
Layanan game kanggo mbukak game saka badaisalju. Uga lunak ndhukung kemampuan saka game peserta liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo nggoleki tembung lan phrases perlu. Piranti lunak nampilake penjelasan lan pronunciation bener saka tembung ketemu lan uga milih padhanane utawa antonyms kanggo wong-wong mau.
Ngundhuh
Gratis
English
Sarana prasaja kanggo ngresiki sistem saka file rasah lan ndandani kasalahan pendaptaran. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ndeleng kabeh masalah ditemokake ing rinci tampilan jendhela.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeleng lan ngatur data ing telpon Sony Ericsson lan piranti adhedhasar sistem operasi Android.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Iki minangka alat kanggo ndandani cacat fisik saka hard utawa floppy drive. Piranti lunak nawakake macem-macem mode operasi lan nyedhiyakake asil pindai sing rinci.
Ngundhuh
Demo
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: