QQ

Produk:
Versi:
2.11
6.4.12593
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...
中文

Ngundhuh QQ

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Komunikasi
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: QQ
Wikipedia: QQ

Gambaran

QQ – lunak populer kanggo teks, swara lan Komunikasi video. Software ngijini sampeyan kanggo nambah kontak anyar, disebaraké wong dening kelompok, ngganti online-status dhewe, komunikasi ing mode of konferensi, etc. QQ ngandhut khusus App Box modul sing mbisakake kanggo mbukak game lan layanan beda. Software ngijini sampeyan komunikasi lengkap karo wong saka negara liya nggunakake translator teks dibangun ing. Uga QQ menehi jumlah winates saka panyimpenan maya kanggo nyimpen data pribadi.

Fitur utama:

  • Exchange file
  • Dibangun ing translator
  • Setel aplikasi App Box
  • Nyimpen data ing panyimpenan maya

Komentar ing QQ

QQ software sing gegandhengan

Alat kanggo rembugan karo kedhaftar donya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara lan komunikasi ing mode videoconference.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo komunikasi swara ing internet. Software ngijini sampeyan kanggo nggawé utawa ngatur server dhewe lan kanggo menehi hak moderator situs.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Piranti lunak kanggo komunikasi teks lan video karo panganggo liya ing donya. Uga ana kamungkinan kanggo ngatur kamar khusus karo tema beda kanggo diskusi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo komunikasi antarane kedhaftar kabeh ndonya. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo nggawe telpon swara, panggilan video lan pesen teks exchange.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, 中文...
Piranti lunak kanggo nggawe telpon swara utawa video lan ngirim pesen teks. Ana sing sinkronisasi kontak kanthi otomatis ing piranti pengguna.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak sing paling populer kanggo komunikasi karo kanca sak donya. Lunak njamin kualitas dhuwur saka komunikasi swara lan video, lan uga exchange trep saka pesen teks.
Ngundhuh
Adware
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak kanggo nindakake komunikasi swara karo kualitas swara dhuwur ing telat minimal. Lunak iki uga digunakake dening pemain lan ndhukung nggawe kelompok tematik ing macem-macem game komputer.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
Alat populer sing ngijini sampeyan kanggo komunikasi ing chats pribadi utawa kelompok, nggawe telpon swara utawa video lan ngatur Konferensi video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Iki minangka utusan perusahaan kanthi fungsional canggih kanggo komunikasi ing obrolan lan dhukungan kanggo swara utawa konferensi video.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo olahpesen cepet ing internet. Lunak nduweni fungsi migunani lan ngidini komunikasi aman karo kedhaftar.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka utusan perusahaan kanthi obrolan tematik, panelusur utamane pesen utawa file lan integrasi karo layanan eksternal.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo rembugan karo wong ing saindhenging donya. Software ngijini sampeyan kanggo rembugan nganggo mode konferensi video lan ijolan data.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka klien email kanggo ngatur akun akeh, sing gegayutan karo layanan email utama lan dilengkapi karo fitur sing bermanfaat.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo ndeteksi lan siksa proses digunakake saka malware, sing impedes operasi lengkap antivirus utama.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka sistem sing komprehensif kanggo ngawasi status hard disk, sing ndeteksi kegagalan operasi utawa kasalahan disk sing beda lan nawakake macem-macem opsi kanggo ngatasi masalah.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: