Collage Maker

Collage Maker

Versi:
3.80
Basa:
English, Español

Ngundhuh Collage Maker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editor foto
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

Kolase Nikmat – lunak kanggo pasting cepet gambar lan foto. Piranti lunak ngandhut akeh pribadi digarap tekstur latar mburi, cithakan, teks, njongko, rotasi gambar lan sapiturute Collage Maker klebu nomer akeh saringan, prangko lan macem-macem efek, kang pangguna bisa aplikasi kanggo nggawe kolase. Kanthi bantuan saka dibangun ing modul lunak mbisakake kanggo ngatur tampilan utawa ukuran gambar lan kanggo nggawe proyèk beda kanthi otomatis. Uga Collage Maker ngijini sampeyan kanggo ijol-ijolan kolase beda karo kanca-kanca dening email.

Fitur utama:

  • Pesawat saka pribadi kanggo digarap kolase
  • A nomer akeh efek beda
  • Nggawe otomatis proyèk
  • Kemampuan kanggo ijol-ijolan kolase dening email

Komentar ing Collage Maker

Collage Maker software sing gegandhengan

Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor kuat karo pesawat pribadi bisa karo gambar. Piranti lunak ngandhut mode kanggo Pick munggah paramèter perlu kanggo asil paling luweh.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe gelaran profesional lan kualitas. Uga ndhukung format media lan macem-macem efek grafis utawa swara.
Ngundhuh
Nyoba
English
A alat kuat kanggo bisa karo gambar. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi nggawe, ngowahi lan nyipta gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Konverter fungsi saka file multimedia. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi warna file menyang populer format kanggo komputer lan piranti hotspot.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Editor grafis kuat kanggo nggawe lan ngedit gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngundhuh efek tambahan lan pribadi digarap gambar.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe kolase foto, album foto, poster utawa proyèk kreatif liyane nggunakake efek lan fitur editing sing beda.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak iki dirancang kanggo ngoptimalake gambar digital kanggo tujuan nggoleki ing internet lan ndhukung modul kanggo perbandingan instan asli karo gambar sing diowahi.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki nduweni perangkat standar kanggo nggarap gambar format JPEG tanpa risiko ngilangi kualitas asli.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka studio foto ngarep kanthi nyithak pangaturan, efek lan saringan sing beda kanggo ngolah foto digital lan gambar grafis.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français
Piranti lunak kanggo mulang anak prinsip dhasar saka Pemrograman. Piranti lunak nggunakake antarmuka Sederhana kanggo pembangunan trep saka macem-macem proyèk.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nampilake sistem kinerja lan kanggo desain desktop. Software ngijini sampeyan kanggo ndeleng setelan komputer beda.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo lulus input data akun panjenengan kanthi ngisi formulir web kanthi otomatis. Software ngiseni formulir registrasi karo siji klik.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: