WindowsMultimediaTelponCopyTrans Control Center
Sistem operasi: Windows
Babagan: Telpon
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:

Gambaran

CopyTrans Control Center – lunak kanggo ngundhuh lan nganyari app kanggo iPhone, iPad utawa iPod. CopyTrans Control Center ngijini sampeyan kanggo ngundhuh piranti lunak ing ngisor iki: CopyTrans, CopyTrans Kontak, CopyTrans Photo, CopyTrans Manager, CopyTrans TuneSwift sapiturute lunak mbisakake kanggo ngirim laporan kesalahan lan nindakake nganyari otomatis. CopyTrans Control Center nganggo sumber daya paling tithik sistem lan gampang kanggo nggunakake antarmuka.

Fitur utama:

  • Ngundhuh lan nganyari app kanggo iPhone, iPad utawa iPod
  • A pesawat lunak migunani
  • Ngirim laporan bug
  • Nganyari piranti lunak otomatis
CopyTrans Control Center

CopyTrans Control Center

Versi:
4.200
Basa:
English, Bahasa Indonesia, 中文, Português...

Ngundhuh CopyTrans Control Center

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing CopyTrans Control Center

CopyTrans Control Center software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: