Web Page Maker Web Page Maker

Ngundhuh Ngundhuh Web Page Maker

Download miwiti, сheck browser download jendhela. Yen ana sawetara masalah, lan klik tombol siji wektu luwih, kita nggunakake beda cara download.




Operasi sistem: Windows
Lisènsi: Ora mbayar
Review rating:

Gambaran:

Web Page Maker – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo seri lan ngundhuh kaca web tanpa kawruh HTML. Piranti lunak ngandhut editor sing ngijini sampeyan kanggo gampang nambah lan obyek seret menyang lokasi sing dipengini ing tata letak kaca web. Web Page Maker nemen simplifies karya kaca web kanthi nggunakake dibangun ing Cithakan lan bar navigasi. Antarane fitur tambahan saka piranti lunak ana ing nggunakake saka CSS, perpustakaan JavaScript, werna Pengangkat lan klien FTP. Web Page Maker wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama ing:

  • Gampang kanggo digarap kaca web tanpa kawruh HTML
  • Kasedhiyan Cithakan lan bar pandhu arah
  • Dibangun ing FTP klien
  • Perpustakaan JavaScript

Komentar tumrap Web Page Maker:


Web Page Maker Lunak related:


Pembangunan  

Pribadi download lan upload file saka FTP-server. Piranti lunak ndhukung macem-macem fungsi migunani lan protokol kanggo transfer file aman kanggo server.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.

Ngundhuh
Gratis
English

Pendidikan  

Piranti lunak kanggo bisa karo macem-macem petungan matématika. Akeh pribadi lan komponen kanggo nggawe gambar kasedhiya kanggo pangguna.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo pangembangan game kanggo sistem operasi beda lan nyenengake game. Ana dhukungan saka 3D Graphics lan sistem animasi kuat.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Piranti lunak kanggo nyambung menyang server remot utawa komputer liwat protokol beda. Uga ing software ana keperluan kanggo generate tombol SSH lan bukti asli.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan  

Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.

Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español, Deutsch...

Pembangunan  

Alat olahraga typing cepet ing keyboard. Piranti lunak ngandhut beda mode sing dibagi dening Kursus kanggo ngelingi tata letak tombol.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Русский

Pembangunan  

Alat kanggo kinerja otomatis tumindak seneng bola ing sistem operasi. Software ndhukung fungsi kanggo mbukak, ngowahi lan ngumpulake ing Tulisan.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.

Ngundhuh
Gratis
English

Pembangunan   Tèks editors  

Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.

Ngundhuh
Gratis
English

Cd  

Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Українська, Français, Español...

Telpon  

Piranti lunak wis dirancang kanggo mulihake data ilang utawa sengaja dibusak saka iOS-piranti kalebu saka "Smartphone bricked".

Ngundhuh
Ora mbayar
English, Français, Español, Deutsch...

Pamuter media  

Pamuter multifunctional kanggo puter maneh file audio lan video karo support kanggo format modern tanpa perlu kanggo ngundhuh codecs tambahan.

Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu, Українська...

Video dinggo ngowahi  

Gampang kanggo nggunakake mata uang saka file video menyang format sing didhukung dening paling piranti hotspot lan nyenengake.

Ngundhuh
Gratis
English

Jaringan   Internet  

Piranti lunak kanggo nguatake clipboard. Uga piranti lunak tukeran data liwat jaringan lokal utawa internet.

Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français, Español...

Waca liyane dibutuhake

© Vessoft 2015
Komentar: