Web Page Maker

Versi:
3.22
Basa:
English

Ngundhuh Web Page Maker

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Alat web
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Web Page Maker

Gambaran

Web Page Maker – gampang kanggo nggunakake piranti lunak kanggo seri lan ngundhuh kaca web tanpa kawruh HTML. Piranti lunak ngandhut editor sing ngijini sampeyan kanggo gampang nambah lan obyek seret menyang lokasi sing dipengini ing tata letak kaca web. Web Page Maker nemen simplifies karya kaca web kanthi nggunakake dibangun ing Cithakan lan bar navigasi. Antarane fitur tambahan saka piranti lunak ana ing nggunakake saka CSS, perpustakaan JavaScript, werna Pengangkat lan klien FTP. Web Page Maker wis antarmuka sing prasaja lan intuisi.

Fitur utama:

  • Gampang kanggo digarap kaca web tanpa kawruh HTML
  • Kasedhiyan Cithakan lan bar pandhu arah
  • Dibangun ing FTP klien
  • Perpustakaan JavaScript

Komentar ing Web Page Maker

Web Page Maker software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo nompo data saka internet. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagéan utawa situs web kabeh lan ndeleng wong karo tambah kacepetan.
Ngundhuh
Gratis
English
editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat Japanese bisa karo format file audio populer. Software ngijini sampeyan kanggo ngedit lan extract trek audio saka file video.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Lingkungan trep kanggo berkembang tambahan lan software. Software ndhukung basa paling program lan sing mbukak kesempatan sudhut kanggo pangembangan prodhuk anyar.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak tambahan kanggo mlebu bab email lan pesen sing metu ing jaringan sosial saka baki sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak astronomi sing nyedhiyakake informasi rinci babagan macem-macem tahapan Bulan ing taun sing dipilih, sasi lan dina.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo gambar lan ngatur foto. Software ngijini sampeyan ngowahi gambar, aplikasi macem-macem efek lan nerbitaké mau ing layanan populer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi video menyang format DVD. Piranti lunak wis pribadi kanggo ngowahi lan ngatur setelan saka file video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Pemain kuat ngijini sampeyan kanggo muter paling saka format media lan nggunakake beda saringan audio lan efek video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka alat kanggo nganalisa titik akses nirkabel lan tumindak tartamtu kanggo ndandani sinyal sing lemah saka titik akses Wi-Fi utawa WLAN.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Salah siji saka editors video anjog karo dhukungan kuat stream audio. Piranti lunak menehi kemungkinan sudhut kanggo nggawe video profesional kualitas dhuwur.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak komunikasi kanggo nindakake rapat-rapat sing nyaman lan kerjasama bebarengan sing efisien antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: