Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: RogueKiller

Gambaran

RogueKiller – lunak kanggo ndeteksi lan mbusak macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ngresiki sistem saka malware, virus, Cacing, Trojan lan ancaman liyane. RogueKiller mindai pangolahan, pendaptaran entri, folder lan ngijini sampeyan kanggo mbusak utawa kanggo laporan ancaman. Piranti lunak ndeteksi substitusi saka pembalap sistem utawa dll-perpustakaan, recovers berkas sarwa dumadi, DNS, proxy sing padha diganti dening macem-macem malware. RogueKiller duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Pendeteksi lan njabut saka macem-macem ancaman
  • Mindhai pangolahan, pendaptaran entri lan folder
  • Mulihaken sarwa dumadi berkas
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi
RogueKiller

RogueKiller

Versi:
14.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh RogueKiller

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing RogueKiller

RogueKiller software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: