RogueKiller

Versi:
12.12.23
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh RogueKiller

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: RogueKiller

Gambaran

RogueKiller – lunak kanggo ndeteksi lan mbusak macem-macem ancaman. Piranti lunak mbisakake kanggo ngresiki sistem saka malware, virus, Cacing, Trojan lan ancaman liyane. RogueKiller mindai pangolahan, pendaptaran entri, folder lan ngijini sampeyan kanggo mbusak utawa kanggo laporan ancaman. Piranti lunak ndeteksi substitusi saka pembalap sistem utawa dll-perpustakaan, recovers berkas sarwa dumadi, DNS, proxy sing padha diganti dening macem-macem malware. RogueKiller duwe antarmuka intuisi lan gampang kanggo nggunakake.

Fitur utama:

  • Pendeteksi lan njabut saka macem-macem ancaman
  • Mindhai pangolahan, pendaptaran entri lan folder
  • Mulihaken sarwa dumadi berkas
  • Antarmuka sing prasaja lan intuisi

Komentar ing RogueKiller

RogueKiller software sing gegandhengan

Antivirus komplek kanthi tingkat perlindungan sing tepat dirancang kanggo respon efektif marang virus modern lan macem-macem jinis ancaman internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat dirancang kanggo ndeteksi lan mbusak modul iklan. piranti lunak èfèktif mbusak toolbar, Unit iklan lan tambahan bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo ndeteksi lan mbusak virus. Software ngijini sampeyan kanggo mindhai sistem kanggo macem-macem jinis virus, spyware lan ancaman.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
The antivirus misuwur kanggo pangayoman saka sistem marang werna-werna jinis ancaman. Piranti lunak iku bisa kanggo nyimpen sandhi pangguna ing safety lan nglindhungi jaringan asal marang spyware.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo nglindhungi data pribadi marang ancaman jaringan. Antivirus menehi pangayoman marang malware lan spyware.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Software ndeteksi vulnerabilities sistem lan ngilangake wong. program menehi search aman ing internet lan pangayoman marang fraudsters.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English
Piranti lunak antivirus kanggo golek lan mbusak file mbebayani. Piranti lunak nggunakake macem-macem engines antivirus kanggo nglindhungi wilayah beda sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat kuat kanggo ndeteksi ancaman didhelikake lan mbusak spyware angkoro. Sarana migunakake teknologi maya kanggo nglindhungi ing wektu nyata.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus kasebut nduweni klien VPN sing wis dibangun lan tingkat proteksi komputer sing banget marang malware, lan kanthi efektif ndeteksi phishing kasebut.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak antivirus dipercaya karo teknologi modern kanggo mesthekake Proteksi lengkap sistem. Uga lunak ndhukung sawetara pribadi tambahan kanggo ngresiki lan ngoptimalake sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Deutsch...
Alat efektif kanggo ndeteksi lan mbusak obyek angkoro kanthi nggunakake analisis tindak tanduk lan teknologi maya.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Antivirus iki ndhukung teknologi modern kanggo pangayoman web lan mbusak perangkat lunak sing ora dikepengini lan ngemot malware kasebut.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Iki minangka piranti lunak sing kuat kanggo jinis panyuntingan gambar lan desain web kanthi manéka fungsi lan fungsi sing nyengsemaké.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak kanggo ngatur katajeman foto surem. Lunak njamin Recovery saka kualitas gambar kanthi kiat utawa weakening saka ngarahke.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: