DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite

Versi:
10.10
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh DAEMON Tools Lite

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: CD & DVD gambar
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DAEMON Tools Lite
Wikipedia: DAEMON Tools Lite

Gambaran

DAEMON Tools Lite – lunak populer kanggo ngrampungake drive virtual. Piranti lunak bisa nggawe CD, DVD, utawa Blu-ray virtual lan migunakake format gambar kaya ISO, IMG, VDI, MDX, MDS, CCD, NRG, VMDK, lan liya-liyane. DAEMON Tools Lite ngidini sampeyan nggawe file gambar disk saka dhasar optik dhewe. Piranti lunak ngrangsang sawetara drive virtual bebarengan lan mbisakake nggawe disk fisik saka gambar asli ISO utawa MSD. DAEMON Tools Lite nyimpen gambar sing digawe utawa diundhuh menyang perpustakaan kanthi otomatis. Sandi piranti lunak nglindhungi gambar file marang akses sing ora sah. Sampeyan uga bisa nggedhekake kabisan DAEMON Tools Lite kanthi nyambungake fitur tambahan.

Fitur utama:

  • Gunung macem-macem jinis gambar
  • Nggawe gambar file ing format sing beda-beda
  • Nggawe sawetara disk virtual sakaligus
  • Simpen gambar ing Library
  • Nglindhungi gambar berkas kanthi sandhi

Komentar ing DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat dipriksa cakram lan gambar disk kanggo Xbox 360. lunak ndhukung mode otomatis saka kesalahan-koreksi saka gambar disk sawise lulus saka pangayoman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat trep kanggo bisa karo disk images. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan ngijini sampeyan kanggo nggawe gambar utawa diobong kanggo disk.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Sarana kanggo nggawe gambar disk karo dhukungan saka macem-macem format. Piranti lunak mbisakake kanggo ngobong data ing disk lan lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Video converter multifunctional ngowahi file media menyang macem-macem format. Piranti lunak ndhukung populer audio lan video format, lan uga paling saka format gambar.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Popular aplikasi kanggo download game saka Electronic Arts. Piranti lunak interaksi karo gudang maya lan migunani fitur.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Perangkat lunak antivirus iki njaga komputer ing wektu nyata nglawan serangan saka macem-macem jinis malware, eksploitasi, lan ancaman saka internet.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo kaamanan informasi perusahaan. Piranti lunak ngijini sampeyan kanggo ngawasi kegiatan lan generate laporan kanggo wektu pesti.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Español...
Gampang kanggo nggunakake rate file media saka macem-macem jinis. Piranti lunak ndhukung konfigurasi saka macem-macem opsi lan nambah efek tartamtu sak konversi.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat lengkap kanggo pengembangan game kanggo sistem operasi sing beda. Piranti lunak iki nduweni efek grafis lan swara kanggo entuk desain paling apik saka game.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo Nyalin aman saka file antarane komputer lan server. Software ngijini sampeyan kanggo ngowahi file teks lokal lan remot.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: