DAEMON Tools Lite

Versi:
10.8
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh DAEMON Tools Lite

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
DAEMON Tools Lite
Sistem operasi: Windows
Babagan: Cakram
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DAEMON Tools Lite
Wikipedia: DAEMON Tools Lite

Gambaran

DAEMON Tools Lite – lunak populer kanggo ngrampungake drive virtual. Piranti lunak bisa nggawe CD, DVD, utawa Blu-ray virtual lan migunakake format gambar kaya ISO, IMG, VDI, MDX, MDS, CCD, NRG, VMDK, lan liya-liyane. DAEMON Tools Lite ngidini sampeyan nggawe file gambar disk saka dhasar optik dhewe. Piranti lunak ngrangsang sawetara drive virtual bebarengan lan mbisakake nggawe disk fisik saka gambar asli ISO utawa MSD. DAEMON Tools Lite nyimpen gambar sing digawe utawa diundhuh menyang perpustakaan kanthi otomatis. Sandi piranti lunak nglindhungi gambar file marang akses sing ora sah. Sampeyan uga bisa nggedhekake kabisan DAEMON Tools Lite kanthi nyambungake fitur tambahan.

Fitur utama:

  • Gunung macem-macem jinis gambar
  • Nggawe gambar file ing format sing beda-beda
  • Nggawe sawetara disk virtual sakaligus
  • Simpen gambar ing Library
  • Nglindhungi gambar berkas kanthi sandhi

Komentar ing DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite software sing gegandhengan

Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo ngoptimalake lan nambah stabilitas sistem. Piranti lunak ngidini kanggo defragment hard disk lan ngatur file.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Iki minangka piranti lunak kanggo nggawe cadangan kabeh harddisk utawa data kapisah. Piranti lunak ndhukung tingkat kompresi lan rekaman sing dhuwur.
Ngundhuh
Gratis
English
Software ngidini kanggo gawe serep lan mulihake sistem operasi, hard drive utawa sekat lan turunan ing njaba tanpa nggawe file gambar.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Français, Deutsch...
Piranti lunak kanggo nggawe gelaran lan ngrekam asil ing njaba. Piranti lunak kalebu beda pribadi kanggo ngatur proses tumitah.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo nginstal sistem operasi Linux ing flash drive utawa hard drive. Piranti lunak ndhukung paling distribusi Linux, karo versi beda saka sistem.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Deutsch...
Berkas lunak enggo bareng kanggo nelusuri lan ndownload file media. Piranti lunak ngandhut search engine kuat kanggo cepet golek file perlu.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Pamuter media karo dhukungan saka format audio lan video populer. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng informasi rinci babagan file lan nggawe gambar.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: