DAEMON Tools Lite

Versi:
10.9
Basa:
English, Bahasa Indonesia, Українська, Français...

Ngundhuh DAEMON Tools Lite

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: CD & DVD gambar
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DAEMON Tools Lite
Wikipedia: DAEMON Tools Lite

Gambaran

DAEMON Tools Lite – lunak populer kanggo ngrampungake drive virtual. Piranti lunak bisa nggawe CD, DVD, utawa Blu-ray virtual lan migunakake format gambar kaya ISO, IMG, VDI, MDX, MDS, CCD, NRG, VMDK, lan liya-liyane. DAEMON Tools Lite ngidini sampeyan nggawe file gambar disk saka dhasar optik dhewe. Piranti lunak ngrangsang sawetara drive virtual bebarengan lan mbisakake nggawe disk fisik saka gambar asli ISO utawa MSD. DAEMON Tools Lite nyimpen gambar sing digawe utawa diundhuh menyang perpustakaan kanthi otomatis. Sandi piranti lunak nglindhungi gambar file marang akses sing ora sah. Sampeyan uga bisa nggedhekake kabisan DAEMON Tools Lite kanthi nyambungake fitur tambahan.

Fitur utama:

  • Gunung macem-macem jinis gambar
  • Nggawe gambar file ing format sing beda-beda
  • Nggawe sawetara disk virtual sakaligus
  • Simpen gambar ing Library
  • Nglindhungi gambar berkas kanthi sandhi

Komentar ing DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo nggawe disk virtual saka gambar file beda. Fitur utama piranti lunak punika sabenere saka arsip kang menehi karya karo file tanpa perlu kanggo sing aman.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
piranti lunak kanggo mbukak gambar disk tanpa nggunakake drive optik. software nggawe virtual drive sing identik CD utawa DVD fisik drive.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo bisa karo macem-macem format gambar CD lan DVD. Uga lunak ndhukung nitahaken saka pelaku usaha data bootable.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Manager piranti BlackBerry. Piranti lunak wis sawetara kolom karya gampang karo piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Perangkat lunak iki nglindhungi hak cipta foto saka salinan sing ora sah kanthi nambahake watermark.
Ngundhuh
Nyoba
English
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
Gampang nggunakake piranti lunak wis dirancang kanggo mbukak lan njaga komputer liwat jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Pamuter media misuwur karo dhukungan setelan beda kanggo puter maneh berkas kualitas. Uga lunak ngijini kanggo ndeleng file ora sacara kebak dimuat utawa rusak.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Klien email Popular saka perusahaan Microsoft. Piranti lunak ngandhut pesawat pribadi migunani lan ngidini sampeyan bisa karo macem-macem akun.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo waras data ing iPhone, ipod lan iPad. Piranti lunak iku bisa waras data ilang saka iTunes lan iCloud serep.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, 日本語
Piranti lunak dirancang kanggo ngatur proses kerja lan nggawe ruang kerja siji kanggo nambah interaksi antarane karyawan.
Ngundhuh
Gratis
English
Paket pesawat free bisa karo codecs lan file video. Piranti lunak nggunakake teknologi kanggo nelusur file media karo tingkat dhuwur komprèsi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Paket aplikasi kanggo fungsi efektif saka file media lan game. Piranti lunak mengaruhi Processing saka obyek Graphic, stream swara lan Optimization saka game.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo download game saka perusahaan Ubisoft. Software ngijini sampeyan kanggo komunikasi karo pemain lan ngajak wong kanggo muter.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: