Sistem operasi: Windows
Babagan: Burn CD & DVD
Lisensi: Demo
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: DAEMON Tools Lite
Wikipedia: DAEMON Tools Lite

Gambaran

DAEMON Tools Lite – lunak populer kanggo ngrampungake drive virtual. Piranti lunak bisa nggawe CD, DVD, utawa Blu-ray virtual lan migunakake format gambar kaya ISO, IMG, VDI, MDX, MDS, CCD, NRG, VMDK, lan liya-liyane. DAEMON Tools Lite ngidini sampeyan nggawe file gambar disk saka dhasar optik dhewe. Piranti lunak ngrangsang sawetara drive virtual bebarengan lan mbisakake nggawe disk fisik saka gambar asli ISO utawa MSD. DAEMON Tools Lite nyimpen gambar sing digawe utawa diundhuh menyang perpustakaan kanthi otomatis. Sandi piranti lunak nglindhungi gambar file marang akses sing ora sah. Sampeyan uga bisa nggedhekake kabisan DAEMON Tools Lite kanthi nyambungake fitur tambahan.

Fitur utama:

  • Gunung macem-macem jinis gambar
  • Nggawe gambar file ing format sing beda-beda
  • Nggawe sawetara disk virtual sakaligus
  • Simpen gambar ing Library
  • Nglindhungi gambar berkas kanthi sandhi

Gambar:

DAEMON Tools Lite
DAEMON Tools Lite
DAEMON Tools Lite
DAEMON Tools Lite
DAEMON Tools Lite
DAEMON Tools Lite
DAEMON Tools Lite
DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite

Versi:
10.12
Basa:
English, Українська, Français, Español...

Ngundhuh DAEMON Tools Lite

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing DAEMON Tools Lite

DAEMON Tools Lite software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: