Teleport Pro

Versi:
1.3.14
Basa:
English

Ngundhuh Teleport Pro

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Alat web
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Teleport Pro

Gambaran

Teleport Pro – lunak kuat kanggo njupuk data saka internet. Piranti lunak ndhukung mlaku mili panelusuran macem-macem, akses menyang sandi dilindhungi, filtrasi file dening ukuran lan jinis, golèk for keywords lan sapiturute Teleport Pro ngijini sampeyan kanggo ngundhuh bagean utawa kabeh situs lan ndeleng wong-wong mau karo tingkat dhuwur tanpa akses menyang internet. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe duplikat utawa pangilon situs kanthi Simpen ing struktur internal petunjuk lan file perlu. Teleport Pro uga ndhukung macem-macem jeru saka search, jadwal project lan kemampuan kanggo ngalih ing pranala liya-liyané.

Fitur utama:

  • Ngundhuh situs lan bagean sing
  • Nitahaken saka duplikasi utawa situs pangilon
  • Search for keywords
  • Nggawe dhaptar kaca lan file ing situs

Komentar ing Teleport Pro

Teleport Pro software sing gegandhengan

Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Pesawat saka piranti lunak kanggo pembangunan kualitas lan instalasi saka web server lengkap. Piranti lunak kalebu web server Apache, database MySQL lan script interpreter PHP.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Setel keperluan migunani kanggo nggawe server web lengkap. Piranti lunak ngandhut modul saka pitungan rinci statistik kunjungan Webalizer lan FTP-klien FileZilla.
Ngundhuh
Gratis
English, Deutsch
editor kanggo ngoptimalake lan menakake proses pembangunan PHP. Software ngijini sampeyan ngowahi file lan kalebu pribadi kanggo karya nyaman karo kode.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
The browser dhasar kanggo sistem operasi saka Microsoft. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo nyaman Tetep online.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
piranti lunak kanggo nggawe lan proses music ing tingkat profesional. Piranti lunak nggunakake teknologi swara majeng lan pesawat pribadi virtual.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Français...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
A pesawat saka codecs audio lan video mbantu puter maneh paling saka format file media lan interaksi karo sembarang pemain.
Ngundhuh
Gratis
English
Instrument kanggo dijupuk video saka layar komputer. Piranti lunak mbisakake kanggo siaran tumindak saka layar menyang layanan populer video.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pamuter fungsi kanggo muter video kualitas dhuwur. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng saluran TV ing internet lan download isi saka layanan populer video.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo ngowahi lan proses file video saka macem-macem format kalebu HD. Software ndhukung akeh efek lan saringan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Platform game misuwur karo nomer akeh game populer saka aliran beda. Software mbisakake komunikasi lan muter karo pemain liyane liwat internet.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak kanggo mbukak, tampilan lan print tabel elektronik ing format Excel. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng dokumen ing macem-macem mode lan ngganti sawetara rincian first.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kanggo bisa karo peta pikiran. Piranti lunak mbisakake kanggo ngleksanakake gagasan lan plans ing format teks utawa ing wangun rencana.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: