WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum

Versi:
8.9.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinX DVD Ripper Platinum

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ripper CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Winx DVD Ripper Platinum – lunak kanggo proses DVDs ing tingkat sing tepat. Piranti lunak bisa ngowahi DVD menyang macem-macem format video khusus paramèter perlu kanggo muter maneh ing seluler piranti sing cocog utawa publikasi ing internet tanpa mundhut kualitas. Winx DVD Ripper Platinum ngijini sampeyan kanggo nggawe salinan DVD ing cara: siji audio lan trek video ing wangun file single, nyalin kabeh trek audio lan video, sing mbisakake kanggo milih wong-wong mau ing pamuter mengko, Klone DVD kanggo ISO image saka file kanggo ngrekam disk anyar utawa nyimpen kabeh ing folder. Winx DVD Ripper Platinum bisa lulus cara saka pangayoman DVD copy, kalebu enkripsi utawa Watesan dening wilayah. Uga lunak ngandhut editor video dibangun karo pesawat saka fungsi utama kanggo ndandani kasalahan umum ing video.

Fitur utama:

  • Konversi DVDs menyang macem-macem format video
  • Dibangun ing profil karo pilihan diinstal kanggo konversi
  • Bypassing saka pangayoman salinan
  • DVD Serep
  • Dibangun ing editor video

Perangkat lunak sing gegandhengan

Nyoba
Piranti lunak wis dirancang kanggo ngowahi video, download 4K utawa HD video, nggawe gelaran karo musik latar mburi lan ngowahi file video.
Nyoba
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Nyoba
piranti lunak kanggo nransfer file media antarane komputer lan piranti iOS. Piranti lunak nduwe pesawat pribadi kanggo ngatur file musik lan video.

Komentar ing WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum software sing gegandhengan

Piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital kanthi kualitas dhuwur. Piranti lunak bisa ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyalin DVD lan Blu-ray, sing bisa mbusak perlindungan regional saka disk lan muter maneh ing pemain sing beda-beda, tanpa mengaruhi wilayah tartamtu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo ngumpulake informasi rinci babagan kertu video, prosesor, kertu grafis lan komponen. Piranti lunak mbisakake kanggo ndeleng lan nyoba mbukak ing prosesor grafis.
Ngundhuh
Gratis
English
Popular game kanggo mbangun warna struktur ing donya digawé saka pamblokiran. Pamuter duwe akses menyang macem-macem mode game lan akeh modifikasi kanggo nggedhekake kemungkinan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo nyoba lan njelasno Kapabilitas sistem. Piranti lunak nampilake informasi rinci babagan komponèn hardware komputer.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Manager kuat kanggo ngundhuh file saka internet. Piranti lunak ndhukung macem-macem protokol lan nyedhiyakake scan antivirus saka file sing didownload.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
piranti lunak kanggo ndeleng ing televisi streaming saka sak donya. Piranti lunak kalebu akeh saluran TV internasional lan stasiun radio benten aliran.
Ngundhuh
Gratis
English, Español, Português...
Iki minangka server FTP kanthi set fitur beda lan tingkat perlindungan sing cocok amarga enkripsi SSL. Piranti lunak ndhukung akses remot menyang server.
Ngundhuh
Gratis
English
piranti lunak kanggo nulis buku, artikel ilmiah lan buku-buku ing èlmu pas isi kang kalebu rumus matematika angel.
Ngundhuh
Gratis
English, Русский
piranti lunak kanggo nangkep video saka layar lan nggawe gambar. Software ngijini sampeyan kanggo ngatur akeh setelan kanggo ngrebut layar kanggo kabutuhan pangguna.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Editor Graphic karo pesawat pribadi trep kanggo bisa karo gambar. Software ngijini sampeyan kanggo nggunakake Processing kumpulan nalika nggunakake saringan.
Ngundhuh
Gratis
English, Français
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: