WinX DVD Ripper Platinum

Versi:
8.8
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinX DVD Ripper Platinum

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ripper CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Winx DVD Ripper Platinum – lunak kanggo proses DVDs ing tingkat sing tepat. Piranti lunak bisa ngowahi DVD menyang macem-macem format video khusus paramèter perlu kanggo muter maneh ing seluler piranti sing cocog utawa publikasi ing internet tanpa mundhut kualitas. Winx DVD Ripper Platinum ngijini sampeyan kanggo nggawe salinan DVD ing cara: siji audio lan trek video ing wangun file single, nyalin kabeh trek audio lan video, sing mbisakake kanggo milih wong-wong mau ing pamuter mengko, Klone DVD kanggo ISO image saka file kanggo ngrekam disk anyar utawa nyimpen kabeh ing folder. Winx DVD Ripper Platinum bisa lulus cara saka pangayoman DVD copy, kalebu enkripsi utawa Watesan dening wilayah. Uga lunak ngandhut editor video dibangun karo pesawat saka fungsi utama kanggo ndandani kasalahan umum ing video.

Fitur utama:

  • Konversi DVDs menyang macem-macem format video
  • Dibangun ing profil karo pilihan diinstal kanggo konversi
  • Bypassing saka pangayoman salinan
  • DVD Serep
  • Dibangun ing editor video

Komentar ing WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum software sing gegandhengan

Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak iki ngrampungake disk virtual lan nggawe file gambar saka format sing beda-beda. Piranti lunak nggawe sawetara disk virtual bebarengan.
Ngundhuh
Demo
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, 中文, 日本語...
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
Piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital kanthi kualitas dhuwur. Piranti lunak bisa ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.
Ngundhuh
Nyoba
English
piranti lunak kanggo mriksa status lan tingkat saka hard drive operability. Software nampilake rincian informasi babagan warna pratondho technical saka njaba.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Klien gegandhengan bisa karo jaringan sosial paling populer. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe pribadi kanggo Manajemen jaringan lan akses trep kanggo informasi sing penting.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Editor grafis kuat kanggo bisa karo lukisan digital. Piranti lunak wis akeh pribadi lan fitur kanggo nggawe kriya profesional.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Українська...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: