WinX DVD Ripper Platinum

Versi:
8.8.1
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinX DVD Ripper Platinum

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Ripper CD & DVD
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Winx DVD Ripper Platinum – lunak kanggo proses DVDs ing tingkat sing tepat. Piranti lunak bisa ngowahi DVD menyang macem-macem format video khusus paramèter perlu kanggo muter maneh ing seluler piranti sing cocog utawa publikasi ing internet tanpa mundhut kualitas. Winx DVD Ripper Platinum ngijini sampeyan kanggo nggawe salinan DVD ing cara: siji audio lan trek video ing wangun file single, nyalin kabeh trek audio lan video, sing mbisakake kanggo milih wong-wong mau ing pamuter mengko, Klone DVD kanggo ISO image saka file kanggo ngrekam disk anyar utawa nyimpen kabeh ing folder. Winx DVD Ripper Platinum bisa lulus cara saka pangayoman DVD copy, kalebu enkripsi utawa Watesan dening wilayah. Uga lunak ngandhut editor video dibangun karo pesawat saka fungsi utama kanggo ndandani kasalahan umum ing video.

Fitur utama:

  • Konversi DVDs menyang macem-macem format video
  • Dibangun ing profil karo pilihan diinstal kanggo konversi
  • Bypassing saka pangayoman salinan
  • DVD Serep
  • Dibangun ing editor video

Komentar ing WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum software sing gegandhengan

Piranti lunak wis dirancang kanggo nyalin DVDs dening cara karo dhukungan saka modern standar kanggo lulus pangayoman salinan.
Ngundhuh
Nyoba
English, 中文, 日本語...
Piranti lunak wis dirancang kanggo nggawe serep DVD. Uga lunak ndhukung kolom khusus kanggo decrypt file dilindhungi salinan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak kanggo ngowahi DVD menyang video digital kanthi kualitas dhuwur. Piranti lunak bisa ngganti setelan audio lan video kanggo file output.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Gampang nggunakake piranti lunak kanggo ngowahi isi DVD lan Blu-ray cd menyang format mvk. Software nyimpen metadata lan bagean informasi saka disk.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo nyalin DVD tanpa mundhut kualitas. Uga lunak kalebu pribadi kanggo compress, mbusak lan Ngonversi isi drive.
Ngundhuh
Nyoba
English, Українська, Français...
Piranti lunak iki dirancang kanggo nyalin DVD lan Blu-ray, sing bisa mbusak perlindungan regional saka disk lan muter maneh ing pemain sing beda-beda, tanpa mengaruhi wilayah tartamtu.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo nggawe kolase foto. Piranti lunak ngandhut pesawat dhasar pribadi editing, akèh cithakan kasedhiya lan efek tambahan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Alat kanggo ngreksa marang virus, spyware lan rootkit. Piranti lunak menehi aman Tetep ing internet lan ngecek lalu lintas kanggo ancaman bisa.
Ngundhuh
Gratis, nyoba
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
The browser sing wis support majeng tab. Piranti lunak bisa ngundhuh isi audio lan video saka beda tanpa aplikasi bayangan.
Ngundhuh
Gratis
English, Tiếng Việt
Antivirus duwe kabeh sarana sing perlu kanggo njaga komputer marang ancaman sing muncul lan ndhukung setelan lanjut saka modul keamanan.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak iki dilengkapi karo macem-macem alat kanggo mriksa negara sistem lan nindakaken macem-macem cara kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Alat trep kanggo nggawe lan download kaca web tanpa ngerti HTML. Piranti lunak ngandhut editor lan pesawat Cithakan kanggo simplified karya karo obyek.
Ngundhuh
Nyoba
English
Piranti lunak kanggo nonton online film lan TV nuduhake ing proses download. Piranti lunak nduwe pesawat gedhe isi video saka aliran beda lan njamin dhuwur puter maneh kualitas.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Alat trep wis dirancang kanggo sinau kanggo muter piano. Piranti lunak nggunakake proses learning efektif kanggo entuk kasil sing paling cepet.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: