WinX DVD Ripper Platinum

Versi:
8.8
Basa:
English, Français, Español, Deutsch...

Ngundhuh WinX DVD Ripper Platinum

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
WinX DVD Ripper Platinum
Sistem operasi: Windows
Babagan: Cakram
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:

Gambaran

Winx DVD Ripper Platinum – lunak kanggo proses DVDs ing tingkat sing tepat. Piranti lunak bisa ngowahi DVD menyang macem-macem format video khusus paramèter perlu kanggo muter maneh ing seluler piranti sing cocog utawa publikasi ing internet tanpa mundhut kualitas. Winx DVD Ripper Platinum ngijini sampeyan kanggo nggawe salinan DVD ing cara: siji audio lan trek video ing wangun file single, nyalin kabeh trek audio lan video, sing mbisakake kanggo milih wong-wong mau ing pamuter mengko, Klone DVD kanggo ISO image saka file kanggo ngrekam disk anyar utawa nyimpen kabeh ing folder. Winx DVD Ripper Platinum bisa lulus cara saka pangayoman DVD copy, kalebu enkripsi utawa Watesan dening wilayah. Uga lunak ngandhut editor video dibangun karo pesawat saka fungsi utama kanggo ndandani kasalahan umum ing video.

Fitur utama:

  • Konversi DVDs menyang macem-macem format video
  • Dibangun ing profil karo pilihan diinstal kanggo konversi
  • Bypassing saka pangayoman salinan
  • DVD Serep
  • Dibangun ing editor video

Komentar ing WinX DVD Ripper Platinum

WinX DVD Ripper Platinum software sing gegandhengan

Alat kanggo ngatur sekat hard disk. Piranti lunak kalebu pribadi digarap njaba lan ngijini sampeyan kanggo nggawe cakram bootable.
Ngundhuh
Gratis, demo
English, Français, Español...
Alat kanggo defrag hard drive lan ngoptimalake sistem. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa nganggo kertu memori, floppy drive lan macem-macem piranti panyimpenan.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak nggawe bootable DVD utawa USB drive. Lunak iki uga digunakake dening pemilik saka komputer tanpa drive optik.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo bisa karo cd format sing beda. Piranti lunak ndhukung serep lan Recovery saka data ilang.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Piranti lunak multifungsi kanggo ngrekam lan ngowahi cd. Piranti lunak wis akeh tambahan fitur bisa karo data cd.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Pangatur kuat kanggo karya full-ukuran karo hard drive. Piranti lunak kalebu pesawat pribadi kanggo karya gampang karo jinis drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo defrag drive karo sawetara saka sudhut fitur migunani. Software ngijini sampeyan kanggo bisa ing mode of defragmentation lan Optimization.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo nggawe gambar disk lan drive virtual Emulation. Piranti lunak ndhukung format gambar populer lan liya kanggo macem-macem circumvention saka pangayoman salinan.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Українська...
Alat kanggo serep lan waras data sistem. Piranti lunak mbisakake kanggo nggawe salinan hard drive lan kanggo mindhah data ing operator data liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Español, 한국어
Alat trep kanggo bisa karo DVD drive. Software ngijini sampeyan kanggo skip pangayoman saka DVD lan nyalin isi minangka pesawat file utawa ISO image.
Ngundhuh
Gratis
English
Trep tegese kanggo mulihake kaleresan dibusak utawa ilang file. Piranti lunak ndhukung spektrum sudhut komponen sistem beda kanggo Recovery data.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Alat kuat kanggo bisa karo disk. Software ngijini sampeyan kanggo nggawe disk bootable lan flash drive kanggo nginstal sistem operasi.
Ngundhuh
Nyoba
English, Français, Español...
Alat kanggo ngontrol piranti GPS-pandhu arah dikembangaké dening TomTom. Software ngijini sampeyan kanggo ngontrol sistem navigasi lan diwenehi akses menyang isi piranti.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Melayu, Français...
Alat kanggo nggawe diagrams struktural lan peta konsep. Piranti lunak èfèktif cocok kanggo pendidikan, koleksi informasi lan brainstorming.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Klien email kuat lan trep kanggo bisa karo macem-macem akun. Piranti lunak ngidini sampeyan bisa karo macem-macem layanan online lan aplikasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Français...
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: