EditPlus

EditPlus

Versi:
5.1
Arsitektur:
Basa:
English, 한국어

Ngundhuh EditPlus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.
Sistem operasi: Windows
Babagan: Editors teks
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: EditPlus
Wikipedia: EditPlus

Gambaran

EditPlus – editor fungsi kanggo makarya ing teks ing macem-macem format. Piranti lunak iku bisa kanggo nyorot sintaksis languages ​​kayata HTML, C ++, PHP, Java, JavaScript, ASP, CSS, Python, etc. EditPlus ndhukung fitur kaya otomatis completion, Nulis mriksa, pilihan kolom lan nelusuri dening tembung kunci. Piranti lunak ngandhut browser dibangun ing kanggo pratinjau kaca HTML lan upload file lokal kanggo FTP-server. EditPlus bisa bebarengan bisa karo macem-macem dokumen ing jendhela umum.

Fitur utama:

  • Ndhukung basa program populer
  • sintaksis penting
  • Dibangun ing browser
  • trabasan tombol

Komentar ing EditPlus

EditPlus software sing gegandhengan

Iki minangka editor teks cilik sing ndhukung font ANSI lan ASCII kanggo ndeleng lan ngedit file NFO, DIZ lan TXT.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
editor ing teks kang digunakake digunakake ing antarane programer. lunak fokus ing editing lan format teks sing ditulis ing C ++ program basa.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Iki minangka editor teks kanthi wektu nanggepi sing apik sing ndhukung akeh basa pamrograman lan alat kanggo karya sing produktif karo kode.
Ngundhuh
Nyoba
English
Editor teks kuat karo pesawat saka fitur kanggo karya liyane produktif karo file teks. Piranti lunak iku bisa kanggo nemen akselerasi karya karo file teks.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka panyunting teks multi-fungsi kanthi sawetara alat migunani kanggo ngowahi kode sumber.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
Editor teks fungsi. Piranti lunak iku bisa kanggo nindakake operasi dhasar saka editor lan ngatur mode operasi kanggo program basa tartamtu.
Ngundhuh
Gratis
English
Ing emulator gratis sistem operasi Android. Lunak njamin puter maneh kualitas aplikasi Android lan piranti lunak.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Piranti lunak kanggo remot kontrol komputer kanthi nggunakake Android, iOS lan Windows piranti telpon. piranti lunak kanthi simulates fungsi saka mouse lan keyboard.
Ngundhuh
Gratis
English, 中文
Iki editor pendaptaran lengkap sing ndhukung macem-macem tab kanggo comparison, panyimpenan telusuran lan alat defragmentasi.
Ngundhuh
Gratis
English, Français, Español...
Gampang nggunakake piranti lunak wis dirancang kanggo mbukak lan njaga komputer liwat jaringan lokal umum.
Ngundhuh
Gratis
English
Iki minangka piranti lunak kanggo mateni utawa nguripake tombol tartamtu utawa trabasan keyboard. Piranti lunak bisa mateni "Ctrl", "Alt", "Shift", "Windows" lan tombol liyane.
Ngundhuh
Nyoba
English, Bahasa Indonesia, Українська...
piranti lunak kanggo nggawe dhaptar tugas lan rencana saben tumindake. Aplikasi ndhukung karya karo dokumen populer format lan isi saka macem-macem jinis.
Ngundhuh
Gratis
English, Bahasa Indonesia, Bahasa Melayu...
Alat kanggo mrekso lan mbenerake kasalahan ing sistem. Uga lunak ngijini kanggo defragment hard drive.
Ngundhuh
Gratis
English
Alat kanggo maca samubarang teks utawa teks file banter. Piranti lunak njamin vocalization kualitas teks kanthi voices beda lan macem-macem kecepatan.
Ngundhuh
Gratis
English, Українська, Français...
lingkungan kanggo nglakokaké web-layanan tanpa nggunakake browser. Software ndhukung karya aplikasi, game lan pribadi kanggo nambah kinerja.
Ngundhuh
Gratis
English
Piranti lunak ndhuwur
Sistem operasi
Tanggepan: