Sistem operasi: Windows
Babagan: Editors teks
Lisensi: Nyoba
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: EditPlus
Wikipedia: EditPlus

Gambaran

EditPlus – editor fungsi kanggo makarya ing teks ing macem-macem format. Piranti lunak iku bisa kanggo nyorot sintaksis languages ​​kayata HTML, C ++, PHP, Java, JavaScript, ASP, CSS, Python, etc. EditPlus ndhukung fitur kaya otomatis completion, Nulis mriksa, pilihan kolom lan nelusuri dening tembung kunci. Piranti lunak ngandhut browser dibangun ing kanggo pratinjau kaca HTML lan upload file lokal kanggo FTP-server. EditPlus bisa bebarengan bisa karo macem-macem dokumen ing jendhela umum.

Fitur utama:

  • Ndhukung basa program populer
  • sintaksis penting
  • Dibangun ing browser
  • trabasan tombol

Gambar:

EditPlus
EditPlus
EditPlus
EditPlus
EditPlus
EditPlus
EditPlus
EditPlus

EditPlus

Versi:
5.3
Arsitektur:
Basa:
English, 한국어

Ngundhuh EditPlus

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing EditPlus

EditPlus software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: