Sistem operasi: Windows
Babagan: Editors teks
Lisensi: Gratis
Sunting interwiki:
Kaca dhéwé: Vim
Wikipedia: Vim

Gambaran

Vim – editor teks karo full kamardikan kanggo configurate, automatize lan proses teks saka macem-macem format. Vim dipérang dadi sawetara mode, saben ditondoi dening fungsi tartamtu sing nindakake tugas lan ngidini sampeyan kanggo gabungke printah beda macro kanggo automatize karya. Vim ndhukung akèh ekstensi lan setelan perlu kanggo ngatur kanggo kabutuhan pangguna. Uga lunak ngidini sampeyan bisa nganggo file saka iklan.

Fitur utama:

  • Pengakuan lan konversi file ing macem-macem format
  • Work karo macro
  • saran otomatis tembung, garis lan jeneng berkas
  • Sajarah printah trep
Vim

Vim

Versi:
14
Basa:
English

Ngundhuh Vim

Klik tombol ijo kanggo miwiti ngundhuh
Download wis diwiwiti, mriksa jendhela download browser. Yen ana sawetara masalah, klik tombol siji maneh, nganggo cara ngundhuh beda.

Komentar ing Vim

Vim software sing gegandhengan

Piranti lunak populer
Tanggepan: